Invajo - Events tool

Upphandlingskonferensen 2018 - Hållbara affärer

Arrangör
Swedish Medtech, LfU & Materialkonsulenterna
Plats
Quality Hotel Globe
Datum
7 - 8 november 2018
Tid
2018-11-07 09:00 - 2018-11-08 15:30

TALARE

Här kommer du att kunna lära känna talarna under Upphandlingskonferensen 2018 lite närmare.

Vi kommer löpande att lägga upp fler presentationer 

 

Avslutningstalare är THOMAS ERIKSSON, författare och specialist på kommunikation. Thomas har skrivit två böcker på temat mänskligt beteende och kommunikation. Omgiven av idioter kom ut 2014 och finns idag på över 20 olika marknader. Uppföljaren Omgiven av psykopater kom ut 2017 och behandlar ämnet manipulation.

Thomas har stor vana att prata inför både större och mindre grupper och är expert på att fånga upp sin publik genom att använda verklig vetenskap varvad med en god portion humor.

 

thomaseriksonkvadratsmall.jpg

EVA SVEMAN arbetar som Förbundsjurist på Sveriges Kommuner och Landsting.

Eva är samordningsansvarig för rättsområdet Konkurrens och upphandling på SKL:s juridiska avdelning.

 

 

evasvemankvadrat.jpg

THÉO JAEKEL arbetar som människorättsjurist på Advokatsfirman Vinge där han ansvarar för arbete med mänskliga rättigheter och hållbara leverantörsled.

Théo bistår klienter i att identifiera och hantera risker kopplade till mänskliga rättigheter, samt implementera internationella ramverk i det praktiska arbetet. Théo har gedigen erfarenhet av att genomföra revisioner och studier i högriskländer. Han har tidigare arbetat på Swedwatch, samt undervisar i Företagsansvar och mänskliga rättigheter på juristprogrammet vid Stockholms universitet.

theojaekelkvadratmedel.jpg

PETER HAUTZINGER arbetar som Inköpschef på Region Gävleborg.

Peter ansvarar för ett E-handelsteam vart uppgift är att ansluta alla våra upphandlade avtal till vårt inköpssystem.

peterhautzingerkvadratsmall.png

INGELA BJÖRHOLT arbetar som VD på Nordic Health Economics AB.

Ingela, PhD, är grundare av och VD för Nordic Health Economics – a PharmaLex company. Företaget bedriver konsultverksamhet och forskning inom hälsoekonomi och Real-World-Evidence, och har som en del av sin verksamhet utvecklat ett instrument med validerade frågor, MedTech20©

Under konferensen kommer Ingela att presentera hur resultaten kan användas i hälsoekonomiska analyser.

ingelabjorholtkvadrat.jpg

KERSTIN WISS HOLMDAHL arbetar som förbundsjurist på SKL.

Kerstin arbetar sedan ett antal år tillbaka specifikt med att främja införandet av e-handel och e-upphandling i kommuner, landsting och regioner.
  

kerstinwissholmdahlkvadratsmall.jpg
   
   
PETRUS LAESTADIUS arbetar som vice vd på Swedish Medtech och har 28 års erfarenhet från medicinteknikbranschen. petruslaestadiuskvadrat.jpg 

 

Swedish Medtech Service Aktiebolag använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Swedish Medtech Service Aktiebolag. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Swedish Medtech Service Aktiebolag samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.