Invajo - Events tool

Next Level

7A Odenplan
Norrtullsgatan 6, Stockholm
Visa på karta
23 april 2019
17:00 - 22:00
Lägg i kalender
Arrangör
Ingenjörsjobb
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
7A Odenplan
Datum
23 april 2019
Tid
17:00 - 22:00

Kvällens agenda

stockholmnextlevel3309.jpg

Boosta ingenjörskarriären och få verktygen till din personliga och professionella utveckling tillsammans med oss! Den 23 april bjuder Ingenjörsjobb in dig som yrkesverksam ingenjör till Next Level – Engineering for a sustainable future!

Ta chansen och mingla med kvällens medarrangörer och besökare. Passa på att utöka ditt nätverk, byt kontaktuppgifter, dela med dig av dina tankar, idéer och erfarenheter med likasinnade ingenjörer. Kanske hittar du en värdefull kontakt för framtiden, någon som kanske kan hjälpa dig att nå dina mål eller varför inte din framtida arbetsgivare?

checkevent2nextlevel8962.jpg

TEMA | ENGINEERING FOR A SUSTAINABLE FUTURE 

Med vårens NEXT LEVEL är syftet att blicka framåt och belysa vår tids kanske mest aktuella och viktiga ämne: Hållbarhet och hållbar utveckling. För att uppnå en hållbar utveckling krävs ett krafttag i alla aspekter av begreppet. Ekologisk, social och ekonomisk hållbarhet är tillsammans förutsättningen för att nå hållbarhetsmålen. Från ingenjören och företagens perspektiv.

 

TRÄFFA KVÄLLENS MEDARRANGÖRER

experisinvajo150x1502113.jpg

trafikverketinvajo150x1505639.jpg

Vi gör Sverige närmare - Sverige är ett stort, avlångt och glest befolkat land. För att allt ska fungera måste vi kunna ta oss till varandra. Det handlar om allt från arbetspendling, släktkalas och matcher som ska spelas, till gods som ska levereras och tomater som ska hamna på tallriken. Här har Trafikverket en avgörande roll. Vi har ansvaret för att underhålla och rusta upp tiotusentals mil av järnväg, vägar och färjeförbindelser. Samtidigt utvecklar vi hela infrastrukturen genom innovativa lösningar som bidrar till att nå både klimatmålen och nollvisionen. Men framför allt ser vi till att korta avstånden mellan människor och företag. Mellan stad och land. Mellan generationer och landsändar. Och mellan dig och de som är viktiga för dig.

peabinvajo150x1508353.jpg

scaniainvajo150x15023863.png

skillikon150x1508377.png

tfip150x1501170.png

gignation150x1509250.png

bonava150x150.jpg

Besök oss och du får veta allt om hur det är vara en i vårt Bonava-team.

Att vara en av oss innebär att vara med på vår resa och utmanar branschen och hur vi jobbar i alla delar av vår verksamhet för att utveckla prisvärda hem och levande områden för fler. Ingenjörer, arkitekter, projektledare, el-ingenjörer, vvs- ingenjörer, energiansvariga, projektchefer, platschefer, byggprojektchefer, projekteringsledare, VDC-specialister, inköpare, kalkylatorer och byggprojektchefer, är bara några av de roller som finns hos oss.

Som medarbetare på Bonava är du en del av en internationell organisation med höga ambitioner och mycket vilja. Tillsammans har vi stor kompetens, där det är lätt att utvecklas samtidigt som du har kul på vägen.

Join our journey


fortumlogocmyk6364.jpg

 

hypergene150x1501613.jpg

Hypergene är ett svenskt techbolag på marknaden för beslutsstöd. Vi hjälper våra kunder att planera, följa upp och analysera sin verksamhet och därmed styra organisationen mot uppsatta mål.

Bland våra kunder finns t.ex. Volkswagen, TV4, Lunds Universitet, Svenska Spel, Expressen, Kungahuset och många av landets kommuner och myndigheter.

Hypergene grundades år 2000 och har varit gasellföretag åtta gånger och har blivit listade som ett av Sveriges mest innovativa bolag av Computer Sweden. Idag är vi drygt 170 medarbetare och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg, Skövde, Kalmar och Oslo.

Våra medarbetare jobbar inom hela kedjan från produktutveckling och leverans till kundsupport. Vi växer snabbt och är ständigt på jakt efter drivna personer som vill utvecklas tillsammans med oss. Är du en av dem?