Geofencing - konkreta tips för dig som arbetar med trafik och transporter i en kommun

Arrangör
CLOSER
Plats
Online
Datum
9 december 2022
Tid
09:00 - 10:30
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00

Talare

mariakrafft5435.jpg Maria Krafft
Trafiksäkerhetsdirektör, Trafikverket & ordförande för FOI-program geofencing
annaf4712.JPG Anna Forsell
Projektledare, Trafikkontoret, Trafikplanering, Analys och strategi, Stockholms stad

Anna Forsell jobbar som projektledare på Trafikkontoret på Stockholms stad och driver projekt om geofencing och trafikregeldata bland annat inom Nordic Way 3 och GeoSence.
rodriguealfahel7634.jpg Rodrigue Al Fahel
Projektledare, CLOSER vid Lindholmen Science Park

Rodrigue Al Fahel jobbar som projektledare på CLOSER och har rollen att koordinera FoI-programmet geofencing samt leda EU-projektet GeoSence.
malinstoldtinomhus.JPG Malin Stoldt
Projektledare, intelligenta transportsystem (ITS), Trafikkontoret, Göteborgs stad

Malin Stoldt jobbar som projektledare inom intelligenta transportsystem (ITS) i Göteborgs stad och har drivit och deltagit i projekt om geofencing sedan 2019, däribland Digitaliserade Infrastrukturzoner, Smarta Urbana Trafikzoner, Nordic Way3 och GeoSence.
annakarinsalmi2125.jpg Anna-Karin Salmi
Managementkonsult med inriktning mot digitalisering och innovation i transportsystemet, ViaPM

Anna-Karin Salmi arbetar åt Trafikverket som projektledare inom digitalisering och geofencing, bland annat som projektledare för Smarta urbana trafikzoner och med koordinering av FOI-program geofencing.
Lindholmen Science Park använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Lindholmen Science Park. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Lindholmen Science Park samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.