Invajo - Events tool
Arrangör
Sweden Fashion & Beauty Day
Plats
Stockholm Waterfront
Datum
21 oktober 2017
Tid
13:00 - 19:00

Specsavers

Snygga glasögon till ett bra pris
Hos oss på Specsavers finner du det senaste inom glasögonmodet, både från välkända varumärken och från vårt egna sortiment. Välj bland märken som Tiger of Sweden, GANT, Love Moschino och vårt senaste tillskott G-star RAW. Från vårt egna sortiment finns bågar från 395 kr upp till 1795 kr där du bland annat hittar vårt designermärke Osiris. Vi erbjuder snygga glasögon till ett väldigt bra pris, så att du som kund har möjlighet att få flera par glasögon att mixa och matcha med. En bra glasögongarderob bygger på att kunna ta fram olika glasögon för olika tillfällen och stilar. Visste du att vi erbjuder 2 glasögon till priset av 1? Läs om vårt 2för1-erbjudande här.

skarmavbild20170602kl123708.png

 

Vi satsar mycket på mode och stil och samarbetar med modeprofiler som Emilia de Poret, Nina Campioni och LA-profilen Jennie Hammar som valt ut sina favoriter från en av våra trendkollektioner The Deep Forest Collection.

 

skarmavbild20170602kl123511.png


Kylie Minogue Eyewear Collection                  
Vårt senaste exklusiva designsamarbete med världsartisten och stilikonen Kylie Minogue lanserades i mars och erbjuder 18 trendiga glasögonbågar och 5 solglasögon. Kollektionen är feminin och petite, precis som Kylie själv. Kylie Minogue beskriver kollektionen som en kombination av coola och eleganta bågar baserade på tre teman; ”modern classics”, ”subtle bling” och ”reinvented vintage”. Hon har hämtat inspiration från olika epoker och varierar former, färger och texturer. Samtliga bågar är dessutom märkta av Kylies ikoniska ”K”-märke.                       skarmavbild20170602kl124353.png

Årets solglasögontrender

Vi erbjuder även ett brett sortiment med solglasögon från märken som Max and Co, Henri Lloyd och Converse samt prisvärda solglasögon från vårt egna sortiment. Läs om de senaste solglasögontrenderna eller inspireras av vår solglasögonkampanj tillsammans med klädmärket Daisy Graces sommarkollektion Summer Madness. Där ger vi även tips på flera solglasögonstilar för olika tillfällen! Vi erbjuder just nu slipade märkessolglasögon från 1595 kr här.

skarmavbild20170602kl123814.png

Mer inspiration
Vill du få mer inspiration och ta del av trender och stiltips för glasögonbärare? Följ oss på Instagram som @specsaverssverige eller på Facebook som Specsavers Sverige!

 skarmavbild20170605kl111321.png

Bonnier Tidskrifter använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Bonnier Tidskrifter. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Bonnier Tidskrifter samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.