Invajo - Events tool
Arrangör
Sweden Fashion & Beauty Day
Plats
Stockholm Waterfront
Datum
21 oktober 2017
Tid
13:00 - 19:00

Specsavers

            spec.png

Under FAB Day kommer Specsavers finnas på plats för att visa upp de senaste glasögontrenderna för hösten och presentera nya, spännande varumärken. Vår stylist kommer även finnas där för att ge tips och råd hur du hittar de bästa glasögonen för din ansiktsform och personliga stil. Kom förbi vår monter och välj ut era favoritbågar som ni kan fota er med i vår photobooth. Missa inte våra mini-talks med våra influencers Frida Fahrman och Susanne Histup.

14.00 - 14.15 Frida Fahrman och Specsavers glasögonstylist Johanna Skans pratar och demonstrerar hur man hittar de rätta glasögonen som passar ens utseende, personlighet och stil.

16.00 - 16.15 Susanne Histrup och Damernas Världs moderedaktör Emilia Klang pratar om årets hösttrender, hur man bygger den perfekta glasögongarderoben och hur glasögon som accessoar kan lyfta ens stil

        spec2.png

Frida Fahrman är modeprofil och skönhetsredaktör på mama. Hon bor i Stockholm tillsammans med sambon Hampus och barnen Nils och Line. I Fridas inspirerande blogg skriver hon om skönhet, inredning, barn, träning och livsstil. Hon är även aktiv på Instagram med härliga snapshots från allt som hör hennes vardag till. På Fab day den 21 okt finns Frida på plats tillsammans med Specsavers glasögonstylist för att prata glasögonstilar och olika former till olika ansiktstyper.

             spec3.png

Susanne Histrup är bloggare på Damernas Värld. Hon är bosatt i Stockholm, fyrabarnsmamma, utbildad civilekonom och egenföretagare. Susanne älskar mode, matlagning, resor och inredning och bjuder på både inspiration och vardagsglamour i sin blogg. Tillsammans med Specsavers kommer hon under perioden september till november visa upp de senaste glasögonkollektionerna och varumärkena samt ge sina bästa tips kring hur man lyfter en look med glasögon som stilsäker accessoar. Läs hennes blogg eller följ hennes instagram för mer inspiration!

      

                                                                                             spec4.png

Manhattan Fall

Specsavers nya trendkollektion Manhattan Fall består av 18 snygga bågar som lanserades i samtliga Specsavers-butiker v 36. Kollektionen är Specsavers 2:a limited edition-kollektion för i år och tillverkas i en mycket begränsad upplaga. Bågarna kostar 1395 kr och präglas av en trendig, urbansk city-stil med inspiration från både den unga hipsterstilen såväl som en classy/dressy look. Ett par glasögon från Manhattan Fall ger en tydlig karaktär med dess skarpa former, och en intellektuell touch till outfiten. Den perfekta accessoaren och pricken över i:t som lyfter höstlooken helt enkelt

                                                                                       spec5.png

Mer inspiration

Vill du få mer inspiration och ta del av trender och stiltips för glasögonbärare? Följ oss på Instagram som @specsaverssverige eller på Facebook som Specsavers Sverige!

                                            skarmavbild20170605kl111321.png

Om Specsavers Specsavers är en av Sveriges största optikkedjor. Genom att erbjuda bra priser, god service och hög professionell kunskap ger Specsavers sina kunder värde för pengarna. Specsavers är ett familjeägt företag som grundades 1984 på Guernsey. Företaget har över 1 600 optikbutiker med cirka 30 000 medarbetare i Storbritannien, Irland, Nederländerna, Sverige, Norge, Danmark, Finland, Spanien, New Zealand och Australien. Specsavers erbjuder produkter av hög kvalitet till fördelaktiga priser. Specsavers etablerade sig i Sverige 2004 och har idag 113 butiker.

Bonnier Tidskrifter använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Bonnier Tidskrifter. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Bonnier Tidskrifter samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.