Invajo - Events tool
Arrangör
Sweden Fashion & Beauty Day
Plats
Stockholm Waterfront
Datum
13 augusti - 3 oktober 2018
Tid
2018-08-13 12:00 - 2018-10-03 19:00

Elfa

Under FAB DAY hjälper Elfa dig att skapa din drömgarderob!

- Boka in en 30 minuters privatkonsultation på FAB DAY! 

Välkommen in i vårt dressing-room på FAB DAY!

Här kan du få hjälp av våra experter med tips om hur du skapar förvaring som matchar din inredningsstil och som rymmer alla dina favoritplagg. Ta gärna med dig mått och bilder på utrymmet du behöver hjälp med, så kan vi rita upp ett förslag och skicka med dig en inköpslista. Vill du vara helt säker på att få en tid med oss kan du redan nu skicka ett mail till oss, (sara.badman@elfa.com, ärende: Förvaringshjälp på FABDAY) så bokar vi in dig till 30 minuters privatkonsultation. Glöm inte att ange ditt mobilnummer, vi ringer dig 15 minuter innan din bokade tid. Du kan naturligtvis också droppa in för att få inspiration och smarta tips på hur du kan undvika ineffektiv förvaring, som äter upp dyrbar boyta.

Tävla om din drömgarderob!
Under dagen kan du tävla med oss och vinna valfri inredning och/eller skjutdörrar till ett värde av 10 000:- ! Tävlingstalong och fullständiga tävlingsregler hittar du i vår monter.

Vill du inte vänta till oktober med bra förvaring? På vår hemsida får du smarta tips om bra förvaring i olika rum och förslag på färdiga förvaringslösningar hittar du i vår folder ”Genväg till smart förvaring”.

Du kan också själv rita upp en lösning och ta med dig en inköpslista till en återförsäljare i vårt nya ritverktyg 


 elfahouseofphiliafabday.jpg

House of Philia - Petras  drömgarderob – hur ser din drömgarderob ut?

 

elfapetratungardenfabday.jpg

Petra Tungårdens dressing-room  (ljusskåpet från annan leverantör).
 elfakollagefabday.jpg

Smart förvaring i Skandinavisk design

När var sak har sin plats blir livet så mycket enklare. Vi har lagt till en dimension och förvandlat innovativ förvaring till stilrena inredningsaccenter. I nästan 70 år har vi tillverkat smarta, måttanpassade förvaringslösningar med ett träffsäkert skandinaviskt formspråk. Vi tar fram lösningar som underlättar vardagen. Med modern och funktionell design gör vi det enkelt och inspirerande att skapa en ordning som får dig att trivas på alla plan och i alla rum.

I vårt produktsortiment hittar du såväl måttanpassade skjutdörrar som vägghängda eller fristående garderobsinredningar. Och alla produkterna kan kombineras och anpassas för att ge optimal förvaring. Läs mer och låt dig inspireras av våra produkter och förvaringslösningar.

VI SES I ELFAS DRESSINGROOM PÅ FAB DAY DEN 21 OKTOBER! 

 

Bonnier Magazines & Brands AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Bonnier Magazines & Brands AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Bonnier Magazines & Brands AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.