Invajo - Events tool
Arrangör
Sweden Fashion & Beauty Day
Plats
Stockholm Waterfront
Datum
21 oktober 2017
Tid
13:00 - 19:00

Elfa

Under FAB DAY hjälper Elfa dig att skapa din drömgarderob!


Boka 45 minuter med våra experter, så ritar vi upp din garderob och du får en inköpslista att ta med till butik. Bokningen öppnar 10 oktober här på siten. Glöm inte att ta med dig mått och gärna bilder, på utrymmet där du vill ha hjälp med förvaring. Naturligtvis kan du även bara besöka oss i vår monter för att få smarta tips och råd gällande förvaring. 

Vill du inte vänta till oktober med bra förvaring? På vår hemsida får du smarta tips om bra förvaring i olika rum och förslag på färdiga förvaringslösningar hittar du i vår folder ”Genväg till smart förvaring”.

Du kan också själv rita upp en lösning och ta med dig en inköpslista till en återförsäljare i vårt nya ritverktyg 

 


 elfahouseofphiliafabday.jpg

House of Philia - Petras  drömgarderob – hur ser din drömgarderob ut?

 

elfapetratungardenfabday.jpg

Petra Tungårdens dressing-room  (ljusskåpet från annan leverantör).
 elfakollagefabday.jpg

Smart förvaring i Skandinavisk design

När var sak har sin plats blir livet så mycket enklare. Vi har lagt till en dimension och förvandlat innovativ förvaring till stilrena inredningsaccenter. I nästan 70 år har vi tillverkat smarta, måttanpassade förvaringslösningar med ett träffsäkert skandinaviskt formspråk. Vi tar fram lösningar som underlättar vardagen. Med modern och funktionell design gör vi det enkelt och inspirerande att skapa en ordning som får dig att trivas på alla plan och i alla rum.

I vårt produktsortiment hittar du såväl måttanpassade skjutdörrar som vägghängda eller fristående garderobsinredningar. Och alla produkterna kan kombineras och anpassas för att ge optimal förvaring. Läs mer och låt dig inspireras av våra produkter och förvaringslösningar.

VI SES I GARDEROBEN PÅ FAB DAY DEN 21 OKTOBER! 

 

Bonnier Tidskrifter använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Bonnier Tidskrifter. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Bonnier Tidskrifter samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.