Invajo - Events tool
Arrangör
Sweden Fashion & Beauty Day
Plats
Stockholm Waterfront
Datum
13 augusti - 3 oktober 2018
Tid
2018-08-13 12:00 - 2018-10-03 19:00

The Body Shop


THE BODY SHOP
På Sweden Fashion & Beauty Day 2017 presenterar vi nyheter inom hudvård för ansikte och kropp. Kom förbi oss och prova våra produkter och hitta din nya hudvårdsrutin! Våra hudvårdsexperter gör hudvårdskonsultation på plats, mäter fuktnivån i huden och berättar mer om vad som passar just för din hy. Du shoppar även med 25 % mässrabatt. Vi ses väl 21 oktober där vi har med oss dessa nya favoriter:

namnlos.png

KEEPING IT REAL
Nyheten Amazonian Saviour™ Multi-Purpose Balm är en mångsysslande skönhetsprodukt med gott samvete. Den består till 100 % av ingredienser av naturligt ursprung och är svårfunnet bra för att ta hand om tatueringar, ärr, hudmärken och med sin sköna formula rent allmänt hjälpa svårvårdad hud. Historien bakom den här kraftfulla produkten tar sin början i hjärtat av Amazonas. I århundraden har olika samhällen i Amazonas förlitat sig på kraftfulla naturliga ingredienser för att vårda skadad och tatuerad hud och samma naturliga oljor har använts i denna produkt. Varje såld Amazonian Saviour™ Multi-Purpose Balm ger hjälp att bygga biobroar som skyddar hotade arter.
 

thebodyshopxswedenfabday.png

SPA OF THE WORLD™
The Body Shop presenterar en fjärde rutin i Spa of the World™-serien: nya Firming Ritual. Spa of The World hämtar inspiration ur skönhetsritualer från alla världens hörn. Produkterna är berikade med fruktextrakt som hämtats från skogar och klängväxter, blandade till fina konsistenser och uppfriskande dofter. Det här är en fräsch rutin som ger kraft till hud, kropp och sinne.

namnlos2.png

namnlos3.png


FRENCH GRAPE SEED SCRUB - Druvkärnor är kända för sina höga halter av polyfenoler, en kraftfull antioxidant som är bra på att friska upp huden. Den här skrubben innehåller druvkärnspulver från Frankrike och Community Trade-producerat ekologiskt socker från Paraguay för att friska upp och exfoliera huden. Att massera med socker är bra för att friska upp cirkulationen och ta fram en jämnare hudton. Tillverkas med Community Trade-producerat ekologiskt rörsocker från kooperativet Montillo i Paraguay. Handeln med The Body Shop ger livsviktiga arbetstillfällen till det lokala samhället. Lantbrukarna i kooperativet Montillo skördar sockerrören för hand, och använder bladen som gödning, för att skydda miljön. De använder aldrig kemisk gödning, och bränner inte heller sockerrörsfälten, eftersom det skulle sätta det lokala djurlivet i fara.

namnlos4.png

THAI MAKRUT LIME FIRMING OIL - Den nya kroppsoljan har genomsyrats av frisk papedacitrus/makrut lime. Citrusfrukten har länge prisats av thailändska kvinnor för sin uppfriskande doft – perfekt för att väcka liv i sinnena efter kalla vintermånader. Upptäck denna uppfriskande olja som snabbt absorberas av huden. Den vårdande marulaoljan är Community Trade-producerad i Namibia. Ett kooperativ som utgörs av 1 750 namibiska kvinnor skördar frukten från vilt växande marulaträd. Namibiska kvinnor har traditionellt använt marulaolja för att lena och fuktighets-bevara huden, och de här kvinnorna bygger nu ett företag och en framtid på den traditionen. Handeln med The Body Shop har hjälpt de här kvinnliga entreprenörerna att samla ihop de pengar som behövs för att bygga en egen fabrik och dessutom investera i boskap och betala skolavgifter.

namnlos5.png

namnlos7.png

ETHIOPIAN GREEN COFFEE CREAM - Den här krämen har berikats med ekologiskt etiopiskt grönt kaffe, som innehåller höga halter av koffein. Kaffet skördas för hand i den vackra Kaffa-regionen i Etiopien, som allmänt är känt som ”kaffets hemland”. Den här silkesmjuka men ändå uppfriskande krämen smälter in i huden när den masseras, och gör att huden känns fastare och stramare, med en sammetsmjuk finish. Ethiopian Green Coffee Cream har berikats med Community Trade-producerad ekologisk olivolja från nationalparken Cilento i Italien. Det var Världsnaturfonden WWF som först introducerade The Body Shop till kooperativets banbrytande arbete, och vi gjorde dem då till vår enda leverantör av Community Trade-producerad olivolja. Nu är de en av de största olivolje-producenterna i området, och har ungefär 300 medlemmar som odlar på 2 000 hektar land.

Vår historia började 1976 i Brighton, England. Där skapade vår grundare Dame Anita Roddick sina egna produkter från ett helt nytt perspektiv – att ett företag kan gynna djur och natur. I över 40 år har hennes vision utgjort grunden när vi har gått mot strömmen och åstadkommit förändringar. I dag är vår beslutsamhet att verka för det goda större än någonsin. Som en del av vårt åtagande Enrich Not Exploit har vi gjort det till vår uppgift att berika produkter, människor och vår jord.

Det innebär att vi ser till att de bönder och leverantörer vi samarbetar med jobbar under rättvisa förhållanden och att vi hjälper samhällen att blomstra genom vårt Community Trade-program. Att gå i täten för Community Trade ligger i The Body Shops DNA, och tack vare kundernas stöd kan vi nu gå vidare på vägen, 30 år senare. Vi har tagit på sig att dubbla antalet Community Trade-producerade ingredienser fram till 2020 som en del av åtagandet Enrich Not Exploit™.

2017 i juni startade vi vår största djurrättskampanj någonsin globalt – Forever Against Animal Testing – vars målsättning är att stoppa djurförsök inom kosmetik överallt i hela världen, för alltid.

Nu utökar vi även det globala bevarandeprojektet World Bio-Bridges Mission med biobroar som innebär att The Body Shop hjälper till att skydda och återställa regnskog och hjälpa hotade arter att överleva och fortplanta sig. Samtidigt kan vi visa världen hur effektivt projektet är som cirkulär affärs- och bevarandemodell. Miljontals kunder har inspirerats av programmet med biobroar och bidragit till att hjälpa utrotningshotade orangutanger, tigrar och apor.

Bonnier Magazines & Brands AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Bonnier Magazines & Brands AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Bonnier Magazines & Brands AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.