Invajo - Events tool
Arrangör
Sweden Fashion & Beauty Day
Plats
Stockholm Waterfront
Datum
21 oktober 2017
Tid
13:00 - 19:00

Lancôme

UPPLEV LANCÔMES FÄRGSPRAKANDE EXPERTISE UNDER FAB DAY
Under FAB day kommer Lancôme att finnas på plats med en pop-up där våra makeupartister bjuder på de senaste trenderna just nu, makeuptips speciellt framtagna för dig och massa överraskningar exklusivt för den här dagen.
 
     v2lancomematteshakerfab1809x311px.jpg

 

Lancôme är ett franskt skönhetsvarumärke med lång erfarenhet och en parisik-chic ådra genom allt som görs och riktar sig till alla kvinnor i alla åldrar. Tack vare lång erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Detta har gjort Lancôme till ett av de största varumärkena på hudvårdsmarknaden idag.
 
Kort sagt, Lancôme är för alla kvinnor som söker lite fransk lyx i vardagen.
 

v2lancomematteshakerfab2809x311px.jpg

Under FAB day kan du möta och få tips & tricks av Lancômes Skandinaviska Makeup Artist Henrik Steen. Han är på plats för att inspirera, visa de senaste trender och för att ge dig de bästa redskapen för en perfekt makeup. Han kommer att undervisa i 3 Masterclasses; Skapa den perfekta grunden (hud), fest- & vardags-makeup (ögon) och Lip Art (den senaste trenden inom läppar). Du kan redan nu köpa biljett och få tillgång till dessa Masterclasses.

Bonnier Tidskrifter använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Bonnier Tidskrifter. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Bonnier Tidskrifter samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.