Invajo - Events tool
Arrangör
Sweden Fashion & Beauty Day
Plats
Stockholm Waterfront
Datum
13 augusti - 3 oktober 2018
Tid
2018-08-13 12:00 - 2018-10-03 19:00

Schwarzkopf

Schwarzkopf är ett av världens främsta varumärken i hårbranschen och vi står för kvalitet, expertis samt innovation, och det har vi gjort nu i mer än  119 år. Vi strävar alltid efter att vinna både konsumenters och professionella frisörers fulla tillit. Detta gagnar alla våra produktinnovationer som lanseras under varumärket Schwarzkopf.

Med våra produkter av hög kvalité kan du uttrycka din personlighet fullt ut samtidigt som du ger ditt håret den vård det förtjänar. Schwarzkopf ligger alltid i framkant när det gäller de senaste hår- och produkttrenderna. Vi har som mål att hålla dig uppdaterad med de senaste frisyrerna och innovationerna i hårvärlden. Vi älskar hår.

Läs mer om oss och våra produkter på www.schwarzkopf.se

Under Fashion & beauty day kan du komma förbi vår stylingyta och få flätor, lockar eller om du önskar lite pastellfärg i håret.

Vi ser fram emot att ses på plats!

     

     looks2017.png

 

 

Bonnier Magazines & Brands AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Bonnier Magazines & Brands AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Bonnier Magazines & Brands AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.