Invajo - Events tool

FEN Meetup

Malmö Börshus
Skeppsbron 2, Malmö
Visa på karta
11 april 2019
17:00 - 22:00
Lägg i kalender
Arrangör
Female Engineer Network
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Malmö Börshus
Datum
11 april 2019
Tid
17:00 - 22:00

Om FEN

Vi är FEN – Nätverket för yrkesverksamma ingenjörskvinnor i Sverige! Tillsammans tar vi ansvar, tillsammans jobbar vi för att göra skillnad, tillsammans med våra medlemmar och näringslivet tar vi sikte mot ett mer jämställt Ingenjörssverige.

Bli en del av gemenskapen, dela med dig av dina erfarenheter, knyt värdefulla kontakter, vägled andra eller bli själv inspirerad. Men framförallt, ta del av energin, glädjen och den personliga stämningen. Boosta din vardag och ge dig själv chansen att ha roligt och växa i sällskapet av likasinnade ingenjörskvinnor.


Sedan FEN startades 2015 har vi ständigt sökt vägar för bli den naturliga arenan där ingenjörskvinnor kan fortsätta utvecklas och ge dem möjligheterna att inspireras av varandra. Vi har nu utvecklat succékonceptet med Inspirationskvällen till FEN Meetup. Detta innebär mer interaktion mellan deltagare och företag, fler moment och större möjligheter att utöka ert nätverk. Till skillnad från andra typer av mässor så kommer besökarna till våra event i ett självutvecklande syfte. Detta dels för att nätverka, men också för att inhämta inspiration, motivation och hålla sig uppdaterade om möjligheterna samt utmaningarna för framtidens ingenjörer och företag.

För att ta del av mer information om FEN och vårt nätverk vänligen besök www.fen.se, våra sociala medier eller mejla oss på info@fen.se.

fenbottom67103479.jpg