Invajo - Events tool
Plats
Bryggarsalen
Datum
21 oktober 2021
Tid
18:30 - 21:30
Bifogade dokument (1)

Årets föreläsare

Sara Garanty

saragaranty1441.png

Sara Garanty är inredningsdesigner och ett fullfjädrat färgsättningsproffs. Hon vet allt om färgpsykologi, färgteori och kulörtrender och berättar inspirerande och kunnigt om hur du kan tänka när du inreder med färg. Läs mer på hennes blogg på vår sajt, länk finns nedan. 

@saragaranty


Stefan Nilsson

profilbildstefannilsson.jpg

Stefan Nilsson är en välkänd och underhållande föreläsare med fokus på de senaste trenderna inom inrednings och livsstil och medverkar regelbundet i tv men sina trendspaningar. Han kommer att ge perspektiv och insikter med en trendföreläsning inför 2022.

@trendstefan

 

Ida Magntorn 

idamagntornidamagntorn.jpg

Ida Magntorn är journalist och fotograf och har gett ut flera inspirerande och vackra inredningsböcker och medverkat med reportage i Hus & Hem. Hon har fokus lika mycket på det hemtrevliga och ombonade som på hållbarhet och omtanke om miljön och klimatet.

  • @idamagntorn

 

Magnus Torin & Marie "Mim" Hermansson

affariofswedenprofillbilder4760.JPG

Magnus Torin och Marie "Mim" Hermansson från Affari of Sweden bjuder in till ett inspirerande samtal där vi får ta del av inspirationskällor för färg, form och mönster till hemmet. Affari of Swedens produkter är skapade och inspirerade för att hålla över generationer där kunskap och tradition ligger bakom både design och materialval. Magnus och Mim ger också handfasta tips på hur vi kan förvandla inredningsprodukter som inte längre fyller sitt ursprungliga syfte till något nytt och unikt!

@affariofsweden

 

Mathilda Wibom Westerberg

mathildaprofilbild425.jpg

Mathilda Wibom Westerberg är grundare till Juniper som erbjuder produkter av högsta kvalité som ger känslan av att vakna upp på ditt favorit-hotell varje morgon. Vi får ta del av en mängd inspiration och tips för hur vi hittar stunder varje dag att njuta av lugntet lika mycket som under en semester på ett butigue-hotell. Juniper klimatkompresserar alltid 100% och arbetar aktivt för en minial miljöpåverkan när de tar fram produkterna av lyxkvalité och tidlös design- något som vi får veta mer om under kvällen!

@juniperofsweden