Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
Visit Sweden
Plats
Online
Datum
27 oktober 2021
Tid
10:00 - 11:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Program 27 oktober

Vi presenterar som vanligt ett nytt tema kopplat till den svenska målgruppen och denna gången sätter vi fokus på hur vi behåller de svenska turisterna i Sverige under 2022.

Inledningsvis kommer Visit Swedens Insight & Knowledge Management team dela med sig av resultaten från den senaste framtagna målgruppsrapporten där vi får reda på hur svensken ser på Sverige just nu. Därefter kommer vi få ta del av intressanta insikter framtagna av byrån Mindshare som ställer frågan hur frestelserna ser ut i övriga Europa. Vi vill se över hur den ökade konkurrensen ser ut och hur vi kan bemöta den.

Under sändningen får vi även ta del av inspiration och motivation från branschens aktörer under ett panelsamtal. Vi gästas av Fredrik Toreskog, Communications Director på ESS Group, Frida Ganshed, Verksamhetsledare på Gotlands förenade besöksnäring och Ulrika Nordgren, Chef Försäljning & Digitala kanaler på Svenska Turistföreningen. Under panelsamtalet diskuteras: Hur förbereder vi oss inför 2022 för att få svenskar att tycka att Sverige är ett lika fint alternativ som internationella resmål? Hur kan vi tillsammans i besöksnäringen bemöta konkurrensen som kommer utifrån? Hur rustar vi upp för att den svenska turisten ska välja att resa i Sverige även 2022? 

Visit Sweden använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Visit Sweden. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Visit Sweden samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.