Invajo - Events tool
Arrangör
Sweden Fashion & Beauty Day
Plats
Stockholm Waterfront
Datum
13 augusti - 3 oktober 2018
Tid
2018-08-13 12:00 - 2018-10-03 19:00

IDUN Minerals

Under Sweden fashion & beauty day får du ta del av vår helt nya hudvårdsserie!

IDUN Minerals är ett svenskt skönhetsmärke som sedan starten 2011 erbjuder rent mineralsmink. Som ett komplement till makeupserien lanserar nu IDUN Minerals en hudvårdsserie. Hudvårdsserien bidrar till en hud i balans, passar även den mest känsliga hyn och är tillverkad i Sverige. Likt makeupen baseras hudvården på rent innehåll, i produkterna finns innehåll från äpple, vitaminer och mineraler som får huden i balans och som ger bästa förutsättningar och bas att fortsätta med makeupen.

Hudvården är skapad för att användas för daglig rengöring, vård och återfuktning av huden. Därför är seriens produkter uppdelade efter steg 1-2-3, allt för att göra rutinen enklare.

Steg 1 består av rengöringsprodukter

Steg 2 består av behandlande produkter

Steg 3 består av avslutande cremer

 

 

skarmavbild20170926kl123103.png

skarmavbild20170707kl151009.png
 

Kom förbi vår monter för att klämma och känna på de nya produkterna, och för att ta del av exklusiva erbjudanden!

IDUN Minerals hudvård lanseras på apotek och på www.idunminerals.com i slutet på oktober, kan du inte vänta till oktober? Under tiden kan du ta del av vår mineralmakeup på www.idunminerals.com 

 

                                              skarmavbild20170707kl151134.png

Bonnier Magazines & Brands AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Bonnier Magazines & Brands AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Bonnier Magazines & Brands AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.