Invajo - Events tool

Så lyckas du med sociala och digitala medier

Arrangör
Digital Academy by Bonnier Magazines & Brands
Plats
Stockholm

Om oss

                                                                                                                                                                                  digitalacadamy.png

Bonnier Magazines & Brands är Sveriges största digitala mediehus och har jobbat med utbildningar i tio år. Vi har startat Digital Academy för dig som vill lära dig mer och inspireras av det senaste inom digital kommunikation och marknadsföring. Vi erbjuder kurser inom sociala medier, SEO, Google Analytics, videoproduktion samt Facebookannonsering. Syftet med kurserna är att du skall få med dig nya viktiga insikter för att själv kunna lyckas med din digitala kommunikation och affär. Vi ger dig praktiska verktyg och uppdaterade hand-on tips för att direkt kunna applicera och använda de i din vardag och yrkesliv.

Många har höga förväntningar på våra varumärken. Vi också. Vårt mål är att överträffa förväntningarna och ständigt leverera lite till, lite djupare, lite roligare, lite bättre.

Tid
Du kommer att kunna välja mellan heldag 9.00-17.00 eller dela upp kursen och gå två kvällar 17.00 - 20.30 istället.
Självklart är det samma kostnad, oavsett vilket alternativ du väljer.

Plats
Kurserna kommer att hållas i Bonnier Magazines & Brands nya och fräscha lokaler på Torsgatan 21.

Pris
6900 kr ink moms. (lunch, fika och kaffe ingår i priset. Vi har valt att bjuda på en vegetarisk lunch) 

Kontakt

Matilda Bäckström
Education Project Manager 
telefon +46 76 535 66 28
mail mback@mag.bonnier.se

torsgataninvajo.jpeg

Bonnier Magazines & Brands AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Bonnier Magazines & Brands AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Bonnier Magazines & Brands AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.