Arrangör
Bildningsförbundet Östergötland
Plats
Louis De Geer Konsert & Kongress
Datum
15 november 2023
Tid
08:30 - 16:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

ARRANGÖRER

Bildningsförbundet är FOLKBILDNINGENS RÖST i Östergötland

Bildningsförbundet Östergötland är en ideell förening och är folkbildningens samverkansorganisation som samlar studieförbund och folkhögskolor i länet.

medlemmar.gif

Bildningsförbundet Östergötland är en viktig arena för att tydliggöra den samlade folkbildningens betydelse och effekt och främjar folkbildningsarbetet i regionen genom omvärldsanalys, kommunikation och samverkan. Vi verkar också som regional kultur- och folkbildningsfrämjande aktör på uppdrag av Region Östergötland.

Bildningsförbundet Östergötland använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Bildningsförbundet Östergötland. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Bildningsförbundet Östergötland samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.