Invajo - Events tool Get people together

MSS Seglarskola 2019

Malmö Segelsällskap
Bryggövägen 1, Limhamn
Visa på karta
23 april - 1 september 2019
Arrangör
Malmö Segelsällskap
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Malmö Segelsällskap
Datum
23 april - 1 september 2019
Bifogade dokument (1)
Klädsel
Flytväst
Åldersgräns
7år

MSS Seglarskola

MSS seglarskola


MSS vill ge alla chansen att få segla och uppleva den underbara frihetskänslan det innebär att få segla. Vi erbjuder utbildning oavsett ålder & erfarenhet. Varje år väljer mer än 300 barn, ungdomar och vuxna att lära sig segla med oss. MSS seglarskola är kvalitetssäkrad av Svenska Seglar Förbundet (SSF) och säkerställer att MSS ger dig minst följande:

  • Erfarna ledare som är licensierade via Svenska Seglarbundet (SSF) ser till att alla deltagare lär sig och utvecklas på sina villkor.
  • Hög instruktörstäthet och en gemensam kursplan för att säkra kvaliteten.
  • En utbildningsgaranti som innebär att kursen genomförs på reservtid om ordinarie kurstillfälle skulle bli inställt på grund av väder..

Vi erbjuder kurser och utbildningar för både nybörjare och fortsättare, för barn, ungdomar och vuxna. Vi i MSS är stolta över vår seglarskola, våra ledare & instruktörer är bra på att få eleverna att ha kul och lära sig.

Basen för vår verksamhet sker i Limhamn sedan småbåtshamnen byggdes. MSS har sitt klubbhus som man som deltagare automatiskt får tillgång till då man blir medlem i samband med en kurs samt många andra förmåner. Här träffar man andra medlemmar & skapar kontakter för livet och har trevligt med andra!

 

Ålderkatogorier

  • Barn (7–12 år)
  • Ungdomar (13-19år)
  • Student (Från 13år gilltig studentkort)
  • Vuxen (från 18 år)

 

Att bli en seglare

Seglarskolan är en introduktion till segling, både till båtlivet och sporten, vår ambition är att du som individ fastnar för sporten och vill ha mer utav den oavsett i vilken form du väljer att ta med seglingen. 

Segling är något man kan hålla på med hela livet. Antingen som en idrott, en fritidsaktivitet eller en naturupplevelse. I MSS seglarskola har många seglare lagt grunden för sin seglingskunskap och seglat och seglar både SM, EM, VM och OS eller köpt egen båt och börjat seglat med familjen på fritiden!


Har ni frågor är du välkommen att ta kontakt med vårt kansli.

 

ssfseglarskola8855.jpg