Affärsexpedition "local edition" 2021

Lannalodge
Vretavägen 3, Vintrosa
Visa på karta
7 - 8 oktober 2021
08:00 - 15:00
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00
Arrangör
Hedén & Jungander AB
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Lannalodge
Datum
7 - 8 oktober 2021
Tid
08:00 - 15:00
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00
Bifogade dokument (1)
Klädsel
Friluftskläder för utomhusvistelse
Åldersgräns
20

Om årets Affärsexpedition

2020, vilket år! Ingen kunde väl ana att hela världen skulle drabbas av en pandemi som vi inte sett motstycke till på över 100 år. Vi ser nu ett ljus i tunneln efter ett mycket tufft år med stora konsekvenser för människor och verksamheter. Flera vaccin har godkänts i rekordfart och många är redan vaccinerade i den första omgången. Vi har en tilltro till att människor åter ska kunna mötas till hösten 2021 och vi vet hur viktig Affärsexpeditionen har blivit för våra deltagare. När enkätundersökningen visar att 93 % vill delta igen så kör vi för sjätte året!

”Local Edition" även 2021

Resan till Sälen får vänta. Det känns naturligt att även i år genomföra evenemanget lokalt. Dels för att vi tror att många fortfarande känner en stor försiktighet att resa, dels för att vi gärna vill gynna lokala företagare i vår region. Utvärderingen i fjol visade även att våra deltagare uppskattde att detta genomfördes lokalt i tuffa tider.

Vi har skapat ett program som vi tror ska kunna vara genomförbart i höst. Det betyder att vi kommer att vara utomhus till stor del. Vi kommer att umgås i mindre grupper och hålla avstånd till varandra. Vi vill att du ska känna dig trygg under evenemanget och vi kommer att ytterligare förbättra vårt säkerhetsarbete.

Affärsexpeditionen har genomförts fem gånger tidigare och är en uppskattad plats för företagare att mötas på för att skapa nya kontakter, göra affärer, ladda batterierna och ha kul tillsammans. Det ska vi givetvis ha även i år. Och bäst av allt – vi vet att affärer görs och nya samarbeten startar.

default