Affärsexpedition "local edition" 2021

Lannalodge
Vretavägen 3, Vintrosa
Visa på karta
7 - 8 oktober 2021
08:00 - 15:00
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00
Arrangör
Hedén & Jungander AB
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Lannalodge
Datum
7 - 8 oktober 2021
Tid
08:00 - 15:00
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00
Bifogade dokument (1)
Klädsel
Friluftskläder för utomhusvistelse
Åldersgräns
20

Konceptet

Har du aldrig varit med tidigare och undrar vad det går ut på?

Affärsexpedition är ett event som startades för 6 år sedan av företagsorganisationerna Möckelnföretagen och Företagarna tillsammans med eventbyrån Hedén & Jungander AB.

Syftet är att erbjuda näringslivet en annorlunda mötesplats för att skapa nya kontakter som kan leda till samarbeten och affärsmöjligheter.

Affärsmöjligheterna under Affärsexpeditionen skapas inte på traditionellt vis. Istället tar vi fasta på gruppdynamik, naturupplevelser och roliga aktiviteter där du som deltagare får tänja på sina gränser. Under hela vistelsen ser vi till att hjälpa dig att nätverka. Du får skapa nya kontakter genom olika lagtillhörighet och genom att träffa våra värdar. Oväntade möten som öppnar dina sinnen och skapar möjligheter.

Vår övertygelse är att det är relationen som skapar affären. Under din vistelse får du möjlighet att nätverka med regionens företagare, marknadsföra dig, utbyta erfarenheter och inte minst tänja på dina egna gränser under vår gemensamma expedition.

Fem expeditioner har genomförts hittills, två i Säfsen, två i Sälen och en i Ånnaboda. Vi har hela tiden utvecklat konceptet och de två senaste åren har vi fått toppbetyg av deltagarna. 

default