Invajo - Events tool

Affärsexpedition "local edition"

First Camp Ånnaboda-Örebro
Bruksvägen, Garphyttan
Visa på karta
24 - 25 september 2020
08:00 - 15:00
Lägg i kalender
Arrangör
Hedén & Jungander AB
Detta event har redan ägt rum!
Plats
First Camp Ånnaboda-Örebro
Datum
24 - 25 september 2020
Tid
08:00 - 15:00
Bifogade dokument (1)
Klädsel
Friluftskläder
Åldersgräns
20

Om årets Affärsexpedition

I år är inget vanligt år. Ett elakt virus begränsar våra möjligheter att umgås som vi brukar. Därför har vi valt att göra vissa anpassningar av konceptet, allt i syfte att du som deltagare ska kunna känna sig trygg under evenemanget. Vi har skapat ett program som är anpassat efter de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten har för närvarande. Det betyder att vi kommer att vara utomhus i stort sett hela tiden. Vi kommer att umgås i mindre grupper och hålla avstånd till varandra. Om det blir lättnader så anpassar vi konceptet därefter.

Affärsexpeditionen har genomförts  fyra gånger tidigare och  är en uppskattad plats för företagare att mötas på för att skapa nya kontakter, göra affärer, ladda batterierna och ha kul tillsammans. Det ska vi givetvis ha även i år, även om det blir lite annorlunda.

En källa för affärer

Runt Södra Ånnabodasjön arrangeras under torsdagen aktiviteten ”en källa för affärer”. Lagvis besöker man våra ”källor” som bjuder på sin kunskap och presenterar sin verksamhet. Det kan exempelvis vara samtal kring ledarskap, marknadsföring, miljöfrågor, företagsstöd eller lokala företag som marknadsför sin verksamhet på olika sätt.

Du knyter kontakter med dina lagkamrater, fyller på kunskap och lär dig om regionens företag under lättsamma och roliga former. Intressant och givande oavsett du är besökare eller källa”.

Vill du vara en ”källa” och skapa innehållet tillsammans med oss? Vi har sett ut ett antal platser längs vandringen där du som värd kan ta emot lagen enligt ett förutbestämt schema.

Kontakta projektledningen för detaljerad information.

Kilsbergsäventyret

Tillsammans med Kilsbergens "local hero" Kalle Selander skapar vi en kreativ och rolig dag utomhus på fredagen där vi tar vara på den fantastiska miljön i Kilsbergen. Lagvis löser vi utmaningar i olika svårighetsgrader. Ledaregenskaper, gruppdynamik, problemlösning och kreativitet ställs på prov. I utvärderingen för 2019 fick Fjälläventyret högsta betyg av 99 % av deltagarna. Vår målsättning är att detta ska bli lika uppskattat.

Vill du erbjuda ett uppdrag vid någon av stationerna? Passa på att profilera dig och din verksamhet på ett oförglömligt sätt. Kontakta projektledningen för mer information.

Lokalproducerad måltidsupplevelse

På torsdag kväll bjuder vi in till Restaurang Här & Nu. Tillsammans med några av regionens bästa kockar skapar vi en måltidsupplevelse du aldrig varit med om tidigare. Lokala råvaror från skog och sjö, åkrar och ängar, presenterat på ett unikt sätt. Mer än så berättar vi inte än..

 

default