Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

Frukostakademin Nobelberget

Arrangör
Frukostakademin
Plats
Nobelberget
Datum
13 september 2018
Tid
07:30

Huvudtalare

Företag idag måste hitta nya vägar genom att ”innovera”. Att decentralisera innovationer är för många vägen man kan gå. Men vad händer då med den enorma mängden nya idéer som här skapas? Vem ska ta hand om dem? Hur vet man vilka idéer som skall tas vidare, för problemet är oftast inte att komma på idéerna. Problemet är att  göra så att det blir en verklighet av dem, låta det hända helt enkelt.

Detta kommer House of Sparks att berätta mera om och ge sin helhetssyn på hur man med hjälp av utbildning men också en s k ”action-driven-process” kan hantera innovationer från person fram till en färdig produkt. Man gör det genom att bl a hitta rätt team, maximera kreativiteten med minsta möjliga byråkrati. Dagens huvudtalare är hela tre stycken och är alla grundare till företaget House of Sparks. Tillsammans har de erfarenheter från att bl a ha arbetat med LEGO, Axel Johnson, Google, Skatteverket. IKEA m fl.

Dagens huvudtalare är:

  • Charlotta Rydholm är författare, utbildare och facilitator med kommunikationsbakgrund.
  • Fredrik Heghammar är expert på innovationer och utbildare och bott utomlands och arbetade bl a för Google Creative Lab.
  • Christian Olsson har startat och utvecklat utbildningshubbar runt om i världen och har en bakgrund som partner i Hyper Island. 
default
Företagarna Nacka Värmdö använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Företagarna Nacka Värmdö. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Företagarna Nacka Värmdö samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.