Invajo - Events tool
Arrangör
Sweden Fashion & Beauty Day
Plats
Stockholm Waterfront
Datum
13 augusti - 3 oktober 2018
Tid
2018-08-13 12:00 - 2018-10-03 19:00

Cetaphil

Cetaphil är en hudvårdsserie för torr och känslig hud. Och för dig som vill undvika det. Cetaphil har länge varit en skönhetshemlighet i Hollywood. Eller ja, så hemlig är den egentligen inte. Cetaphil kommer nämligen ofta först bland stjärnornas egna skönhetstips. Dels för att Cetaphil helt enkelt fungerar. Dels för att världens mest kända ansikten för en gångs skull får bjuda på ett riktigt bra och prisvärt vardagstips - utan sockrade sponsoravtal, mystiska mirakelingredienser, dyra förpackningar och photoshop.  Cetaphil är en milt rengörande och mjukgörande hudvårdsserie för både kroppen och ansiktet.

Produkterna har väl dokumenterad effekt och rekommenderas av hud- och barnläkare över hela världen för att hjälpa även känslig och torr hud att hålla sig frisk och mjuk genom att stärka hudens naturliga skyddsbarriär. Du kan köpa Cetaphil på alla apotek och på Åhléns samt online och i butik. 

Läs gärna mer om cetaphils serie här

P.S. Googla ”skin care tips celebrities cetaphil” och se själv - deras ord, inte våra.

 

skarmavbild20170519kl151000.png

cetaphilrangebild170516litenfilstorlek.j

Bonnier Magazines & Brands AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Bonnier Magazines & Brands AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Bonnier Magazines & Brands AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.