Invajo - Events tool

FEN Meetup

Kajskjul 8
Packhusplatsen 11, Göteborg
Visa på karta
15 maj 2019
17:00 - 22:00
Lägg i kalender
Arrangör
Female Engineer Network
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Kajskjul 8
Datum
15 maj 2019
Tid
17:00 - 22:00

Kvällens agendagoteborg15majfenmeetup7663.jpg


TEMA | THE FUTURE IS EQUAL 

Ingenjörssverige är fortfarande inte jämställt, trots att ordet ofta förekommer i företagens förändringsarbeten. Så hur långt har vi egentligen kommit? Med vårens FEN Meetup kommer vi fortsätta prata om ämnet som ligger oss närmast om hjärtat: jämställdhet. Vi vet från forskning att jämställdhet är lika med lönsamhet men för att lyckas med en jämställd ingenjörsbransch krävs det mer än fina ord. Vi behöver konkreta beslut och förändringar och vi behöver göra det tillsammans. Nu.

 

Träffa kvällens medarrangörer

semcon150x1504219.png

Semcon

Semcon arbetar med komplett produktutveckling utifrån användarens behov och mänskligt beteende. Vi kombinerar teknik, användbarhet och design på nya sätt - från kreativa koncept till produktionssystem och digitala informationslösningar. Alltid med fokus på slutanvändaren, eftersom vi är övertygade om att den som förstår slutanvändaren bäst skapar de bästa lösningarna för honom eller henne. Vi har lång erfarenhet av hela kedjan från strategi och idé till utveckling och eftermarknad, och med vår breda kompetens supportar vi våra kunder som en komplett produktutvecklingspartner inom industri, medtech, energi och fordon.

solita150x1509420.png

Solita

Solita är ett nordiskt konsultföretag som specialiserar sig på att hjälpa företag och organisationer i sin digitala transformation. Solitas erbjudande innefattar allt ifrån konsulttjänster kopplade till strategisk rådgivning, servicedesign, datahantering, artificiell intelligens, advanced analytics till molntjänster. Solita har implementerat hundratals data-drivna lösningar hos stora nordiska bolag och både automatiserat processer med hjälp av AI och Machine Learning samt hjälpt företag och organisationer att ta fram nya databaserade tjänster. Solita grundades 1996 och har i dag 700 anställda i Sverige, Finland och Estland.

 

modisinvajo150x1501693.jpg

Modis

Modis connects the sharpest people with the brightest business to face the challenges they need to thrive. We combine local expertise with global scale and draw on our deep market and domain knowledge to collaborate effectively with small, medium and large enterprises all around the world. 

To build a community of the sharpest minds, we begin by understanding the potential of our people. Then, through rigorous training, we can help them learn, share, grow and excel by applying their ingenuity.

 

aptivlogo1696.png

Aptiv

 

intenso150x150948.png

Intenso

 

i3texlogo6557.png

i3Tex

Vi på i3tex specialiserar oss på produktutveckling för en bättre värld och vill vara en långsiktig partner. Vi hjälper våra kunder genom hela produktutvecklingsprocessen, från idé till färdig produkt. Vi är särskilt starka inom automotive, medicinteknik, industri och aerospace, och våra kunder är alltifrån startups till globala koncerner. Våra huvudsakliga teknikområden är elektronik, mjukvara, automation och mekanik. Vi genomför uppdrag på plats hos våra kunder, eller som helhetsåtaganden på våra egna kontor. Med cirka 200 anställda är vi ett ovanligt stort litet teknikkonsultbolag. Tillsammans utvecklar vi framtidens produkter för en bättre värld.

beroteinvajony300x20037944083.jpg