Get people together
Detta event har redan ägt rum!

Tech for Good? - Live från MIT (del I,II och III)

Arrangör
DigiLek
Plats
Goto10
Datum
13 september - 8 november 2018
Tid
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Om paneldeltagarna

Snart listas här TCL-eventets paneldeltagare. Med fokus på de initiativ som kommer att lyftas fram i DigiLeks changemakerbook och delas i det globala TCL-nätverket. Vars mediapartner är Huffington Post.


Vi välkomnar alla som med olika drivkrafter vill förbättra den uppkopplade fritiden för barn & unga.

Från passionerade privatpersoner, idéburna organisationer, aktörer inom den offentliga sektorn till CSR-drivna privata aktörer. Syftet med vår eventserie Tech for Good är att föra changemakers i Sverige närmre varandra för ett utvecklande utbyte. Samt föra dem närmre nyckelaktörer i det globala TCL-nätverket. Det går att delta i eventen separat och utan att man är insatt i u-lab.

 

Följ med på DigiLeks u-labresa och medskapa en prototyp på vårt kommande mediahus med oss!

DigiLek kan i två meningar sägas vara en prosumentbyrå (jmf konsumentbyrå) för uppkopplade barn & unga med fokus på policyförändringar. För aktörer i den offentliga, privata och idéburna sektorn ska DigiLek fungera som ett mediehus och plattform som med en större genomslagskraft än olika aktörers enskilda kampanjer kan nå ut till allmänheten.

Deltagare som deltar i det första eventet den 13:e september erbjuds även en förtur till att kostnadsfritt och utan vidare åtaganden få nyttja DigiLeks tjänster och nätverk i samskapandet av en MVP för vårt mediehus. I detta ingår även att delta i DigiLeks coaching circle för en u-labresa som startar i september. Mer information kan du hitta på fliken "Om DigiLeks u-labresa" på denna eventsida.


Theory U and u-lab

Nedan kan du se ett kort klipp där Otto Scharmer, sr lektor på MIT översiktligt beskriver kursen som ligger till grund för DigiLeks u-labresa.

 

default
DigiLek använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av DigiLek. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, DigiLek samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.