Invajo - Events tool
Arrangör
Sweden Fashion & Beauty Day
Plats
Stockholm Waterfront
Datum
13 augusti - 3 oktober 2018
Tid
2018-08-13 12:00 - 2018-10-03 19:00

Fashion Week Stockholm -

Fashion Night 2017
– A night dedicated to shopping, fashion and fun!

Torsdagen den 31 augusti 2017 tar Fashion Night över Stockholms bästa och mest exklusiva shoppingområden för en kväll för att fira starten av en ny modesäsong.

Fashion Night arrangeras varje år i samband med Fashion Week Stockholm där fler än 300 medverkande butiker, designers och gallerior har kvällsöppet för att visa höstens nyheter och bjuda på exklusiva erbjudanden. Shoppingen kombineras med ett event fyllt med roliga aktiviteter, tävlingar, skön musik, mingel, fest och mycket annat. Happy shopping helt enkelt!

Fashion Night anordnas i samarbete med Beta Stockholm, Biblioteksstan, H&M, HötorgsCity, MOOD Stockholm, PK-huset och Sturegallerian. Mediapartners är Tourn, Styleby och Damernas Värld.

Läs mer på fashionnight.se
Följ oss gärna på Instagram @fashionnight

NÄR?
Torsdag 31 augusti 2017

kl. 17:00 - 21:00

VAR?
Beta Stockholm – Regeringsgatan 42

Biblioteksstan – Biblioteksgatan, Smålandsgatan, Birger Jarlsgatan, Norrlandsgatan etc.

H&M – Hamngatan 37 och Norrmalmstorg/Smålandsgatan 16 (H&M Man)

HötorgsCity – Sveavägen 13

MOOD Stockholm – Regeringsgatan 48

PK-huset – Hamngatan 10-14

Sturegallerian – Stureplan 4

 
VAD KOSTAR DET?
Ingenting! Fashion Night är öppet och gratis för alla som vill göra grymma fynd och som vill ha en kul kväll på stan med en massa roliga happenings inom skönhet, mode, mat och inredning. Så ta med dig en vän och fira in modehösten med oss!

 
                             instagrambonnierfashionnight2017.png
Bonnier Magazines & Brands AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Bonnier Magazines & Brands AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Bonnier Magazines & Brands AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.