Plats
Studio Acusticum
Datum
22 februari 2023
Tid
08:30 - 16:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Innehåll och talare

Som besökare kan du förvänta dig något utöver det vanliga. Vi kommer bjuda på en spännande dag där föreläsningar, workshops och överraskningar som löser av varandra, utan att tumma på möjligheten till att nätverka och mötas över branschgränser! 

Lunch är inkluderat.  

TALARE

nvdp9124.png

Nils van der Poel skrev idrottshistoria när han tog dubbla OS-guld i Peking 2022 på distanserna 5000 meter och 10 000 meter skridsko, samt nytt världsrekord på 10 000 meter. Efter OS bestämde sig Nils för att lägga skridskorna på hyllan och bland annat ägna sig åt att hålla föreläsningar. Något som på kort tid skapat en stor efterfrågan och gjort Nils till en av Sveriges mest efterfrågade föreläsare.


rebeckacarlsson.png


Hållbarhet har bara börjat och de kommande 100 åren kommer motsvara 20 000 år av teknologisk utveckling. Vad kommer det innebära för er affärsutveckling? 

Hållbarhetsentreprenör, VD, klimataktivist, företagsrådgivare och författare - det är bara några av alla titlar som fyller Rebeckas imponerande CV. Under MishMash kommer hon berätta mer om nya affärsmöjligheter som näringslivet står inför utifrån den teknikutveckling som följer med klimatomställningen. 

 

tailorbird1.png

En annorlunda workshop med hög innovationshöjd, kreativitet och snabbt tempo. Under workshopen kommer vi tillsammans ta fram lösningar på en global samhällsutmaning. Utmaningen kommer angripas från flera olika perspektiv och våra vanliga tankestrukturer kommer utmanas. Processen kommer ledas av Tailorbirds erfarna affärsutvecklare. Tailorbird är vana att leda förändringsarbeten och ta fram lösningar som ger starka och mer hållbara varumärken. Det kommer bli ett mishmash av spännande tankar, dåliga förslag, kreativa lösningar och farliga idéer.


robert.png

Helikopterpilot och överstelöjtnant inom flygvapnet, utbildad via amerikanska marinkåren, han har bekämpat pirater på uppdrag av FN och är expert inom ledarskap. Under MishMash kommer Robert att dela med sig av sina unika erfarenheter och hur du kan använda dom för att skapa framgångsrika organisationer. Bland annat genom att förstå hur den till synes omöjliga utmaningen kan delas upp i hanterliga delar och på så sätt nå ett faktiskt resultat.


zinat.png

Stå-upp komikern som kallats Sveriges roligaste invandrarkvinna. Zinat flydde från Iran 1991 tillsammans med sin tvåårige son och hamnade i Glommersträsk utanför Arvidsjaur. Förutom hyllad komiker är hon även poet, människorättskämpe, författare, tv-och radioprofil, föreläsare samt studie- och yrkesvägledare med inriktning på psykologi. Vi känner oss minst sagt stolta över att det är just Zinat som leder oss genom MishMash-mixen!