Invajo - Events tool
Plats
Svenska Mässan
Datum
5 november 2019
Tid
08:30 - 14:30

Utställare

brgblueoffice.png
 
 
Tillsammans river vi murarna

Business Region Göteborg ska göra det enkelt för företag att ta socialt ansvar. Vi ska ta tillvara näringslivets engagemang och kanalisera det till Göteborgs arbete för en mer jämlik stad. Ditt företag kan vara med och göra skillnad! Är du nyfiken på hur? Har du idéer som kan förverkligas ihop med andra? Kom till vår monter så pratar vi mer.
coompanionlogga.png
Coompanion

Coompanion är experter på kooperativ och hållbart företagande. I 30 år har vi hjälpt människor att förverkliga idéer tillsammans genom rådgivning och projektverksamhet. Vi är med och skapar hållbara affärer genom kooperativ och sociala företag. Kom och träffa oss så berättar vi mer om våra aktuella erbjudanden.
 
 
 
 
rmlogocmykoriginal279970.png
 
 
Räddningsmissionen

Räddningsmissionen är en idéburen organisation som bedriver socialt arbete i Göteborgsområdet. Välkommen att prata med oss om hur ditt företag kan vara med och stötta vårt arbete och samtidigt skapa CSR-aktiviteter som engagerar personal, bygger varumärke och stärker affärerna.


tomorrowtodayloggaoriginaluppdaterad.png

Sök & finn med TomorrowToday

Letar du efter den organisation som är den helt rätta för att förverkliga din vision? Eller är du på jakt efter en person som har just den där expertkunskapen? Kanske du bara gärna skulle vilja ha en ny, intressant, fikakompis att prata hållbart strunt med ibland?

Vi vet att det händer bra grejor när aktörer från olika sektorer och typer av organisationer skapar lösningar, tillsammans. Kom till vår monter där du både kan söka – och finna – din nästa hållbarhetskontakt!
 
 
 
 
miljobronorginalsvart.png
 
 
 
Boosta hållbarhetsarbetet

Har du en fråga, ett problem eller en idé som kan utveckla hållbarhetsarbetet? Kanske vill du bli mer insatt i en trend eller undrar vad som är på gång i din bransch? I Miljöbrons monter berättar vi mer om våra nya partnerskap och hur vi gör våra partners till hållbarhetsförebilder. Vi har studenter på plats som ger sina perspektiv på dina funderingar. Du kan också lämna in dina case till oss så återkopplar vi med en spaning och ett förslag hur du kommer vidare.

Kom förbi vår monter och prata hållbarhetsstrategi och framtidens hållbarhetskompetens med oss!
 
 
rblogohorizcolposrgb.png
Hållbarhetsarbete på riktigt

Rädda Barnen har 100 års erfarenhet av att arbeta för att alla barn ska få sina rättigheter tillgodosedda, oavset vilka omständigheter de lever under. Det mesta av vårt arbete görs i partnerskap med andra. Genom våra partnerskap kan vi erbjuda företag en möjlighet att påverka samhällsutvecklingen på ett sätt som bidrar till det egna företagets framgång. Det gör vi bland annat genom att på ett personligt sätt presentera företaget för framtidens arbetstagare och genom att inovolvera medarbetare i aktiviteter som levandegör företagets värderingar.

Vill veta mer om vad ett partnerskap med Rädda Barnen kan bidra med till ditt företag? Varmt välkommen till vårt monter!
 
 
 
Vill din verksamhet vara partner eller utställare på konferensen? Välkommen att kontakta anna@csrvastsverige.se