Detta event har redan ägt rum!

FALKENBERGS MOTORBANA: TA Testdag + TANU Rond 3 [TimeattackNU.se]

Arrangör
Mikael
Plats
Falkenbergs Motorbana
Datum
30 - 31 juli 2022
Tid
09:00 - 17:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Vad är Time Attack?

KLICKA BILDEN FÖR ATT LÄSA VÅR PRESENTATION: 

skarmavbild20210721kl104023.png

Denna tävlingsform har sitt ursprung i Japan, där organiserades event för diverse motor optimerings företag att ett par gånger per år sammanstråla- vilket lade grunden för det som skulle bli en riktig motorsport.

Stora namn som HKS, Top Secret, Mines, RE-Amemiya och JUN Auto har länge jämfört varvtider vid dessa tillfällen och tävlat om vem som hade byggt den “snabbaste gatbilen”; utan principiellt några begränsningar mer än R-däck.

Tävlingsformen är enkel, Time Attack är ett så kallat ”kvalrace” där snabbaste varvet vinner.

Du tävlar inte mot andra på banan, utan i själva verket skoningslöst mot klockan. Snabbast tid på de försök man får på sig vinner. Alltså är tävlingsformen lika kul för dig som är nybörjare och vill tävla mot ditt personbästa, liksom för dig som kört bana ett tag och söker att mäta dig mot Sveriges snabbaste gat, sport och extrembilar.

Superior Imports AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Superior Imports AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Superior Imports AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.