Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

Morgondagens gröna logistik — Workshop i två steg tillsammans med CLOSER

Arrangör
CLOSER
Plats
Clarion Hotel® Sea U
Datum
14 - 15 juni 2022
Tid
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Vad är CLOSER?

Tillsammans med Sveriges- kommuner, myndigheter, regioner, näringsliv, universitet och institut, vill vi på CLOSER driva gemensamma initiativ. Vårt fokus är resultatorienterat och handlar om initiativ som bidrar till ett effektivt, hållbart och ett väl fungerande transport- och logistiksystem.

Vi på CLOSER startar och leder kontinuerligt satsningar tillsammans med organisationer inom akademi, samhälle och näringsliv. Satsningar som testas men slutligen även genomförs i verkligheten för att hämta hem samhällsvinster, affärsvinster och inte minst klimatvinster. Det gäller främst inom Sveriges gränser, men även internationellt.

För mer information besök vår hemsida: closer.lindholmen.se här kan du läsa mer om oss men också vilka satsningar vi är med och driver! Men inget av det vi gör är möjligt utan vår samarbetspartners.

Det är av största vikt för oss att samarbeta med er på regioner och kommuner. Att mötas den 14 och 15 juni ger en unik möjlighet att skapa samsyn och arbeta tillsammans med dig och din kommun med mål att bli en klimatneutral stad 2030. Med inspiration, engagemang & samverkan går vi från ord till handling och skapar affärs-klimat- och samhällsnytta. 

Vilka vi är som arbetar på CLOSER hittar du här!

Lindholmen Science Park använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Lindholmen Science Park. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Lindholmen Science Park samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.