Invajo - Events tool
Arrangör
Sweden Fashion & Beauty Day
Plats
Stockholm Waterfront
Datum
13 augusti - 3 oktober 2018
Tid
2018-08-13 12:00 - 2018-10-03 19:00

ECCO

THE SHAPE OF NATURAL MOTION
ECCO SHAPE LÄGGER GRUNDEN FÖR BEKVÄMA STEG I HÖGKLACKADE SKOR – OAVSETT MODELL OCH KLACKHÖJD
ECCO SHAPE – GENOMTÄNKT KOMFORT

Med ECCO:s nya SHAPE-kollektion får du stil, elegans och komfort som står sig hela dagen. Vare sig du behöver pumps till festen eller stövletter till kontorsoutfiten sätter alla modeller din bekvämlighet först – utan att kompromissa med din stil.

SHAPE:s tre huvudkategorier OFFICE, CASUAL och FORMAL bygger alla på en klackteknologi som har utvecklats för att ge en mjuk och elegant upplevelse i varje steg du tar. Varje sko innehåller flera unika ECCO-innovationer – en anatomiskt formad fotbädd av mjuk FLUIDFORM™, en sula som formar sig efter din fot och en dold klack som ger intrycket av att klackhöjden är 15 millimeter högre än den faktiskt är – och så klart ovandelar av förstklassigt skinn.

Den nya höst/vinterkollektionen kännetecknas av ECCO:s tidlösa estetik och tolkning av ikoniska skomodeller som pumps, brogues och stövlar.

Med ECCO SHAPE:s skor får du enastående komfort och stöd, även i höga klackar. För ju bekvämare klacken är, desto mer kommer du att vilja använda dina skor.

                             skarmavbild20170921kl150617.png

                                         skarmavbild20170921kl150635.png

                                               

 

Bonnier Magazines & Brands AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Bonnier Magazines & Brands AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Bonnier Magazines & Brands AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.