Invajo - Events tool
Arrangör
Sweden Fashion & Beauty Day
Plats
Stockholm Waterfront
Datum
21 oktober 2017
Tid
13:00 - 19:00

OM SWEDEN FASHION & BEAUTY DAY

En mode- och skönhetsfestival utöver det vanliga! Dagen innehåller mängder av aktiviteter och happenings för dig som besökare i nära samarbete med våra partners. Lyssna på trendtalks med våra chefredaktörer och spännande gäster, ta del av workshops, stylingtips, modefotografering, intervjuer och mycket annat inom mode och skönhet. 

Beauty food - provsmakningar
Ät dig snygg! Damernas Världs skönhetsredaktör Maria Ahlgren bjuder på smakprov ur sin nya bok "Beautyfood: 85 recept för skönhet inifrån". Boken finns att köpa på plats. (Ingår i guldbiljett)

Beauty talks
mamas skönhetsredaktör Frida Fahrman beautysnackar med utvalda profiler och bjuder på tips inom skönhet. (Ingår i guldbiljett)

Designers corner
I vår designers corner kan du shoppa och inspireras av det senaste från nya svenska designers.

Fashion café
Ladda batterierna i vårt Fashion café. Här finns snacks, mackor, soppor och annat gott till försäljning.

Fashion talks*
Träffa branschexperterna när de avslöjar sina bästa tips för att ta sig fram i modevärlden. Lyssna på trendspaningar och intervjuer med stjärnor inom mode- och skönhetsvärlden och på historien om Vestiaire Collective – en av de hetaste modesajterna just nu. (Ingår i guldbiljett)

Guldknappenutställning
Titta på ett urval av tidigare Guldknappenvinnare i Guldknappen utställningen i VIP-area. (Ingår i  guldbiljett)

Guldknappenutdelning
Utdelning av Sveriges mest prestigefyllda modepris, Damernas Värld Guldknappen sker på stora scenen i foajélokalen.

Inspelning av poddar
STYLEBYs skönhetsredaktör Anja Skeppe Grahn och stilrådgivaren Camilla Åstrand spelar in den populära Beautypodden live – kom och lyssna!

Intervju, samtal och program på stora scenen
Lyssna på intervjuer och paneldebatter som pågår på stora scenen under dagen:
Hållbart mode - skönhets- och modeföretagen som vill göra skillnad. 
Kraften i skönhet – så har beauty hjälpt oss när vi mått dåligt. 
Damernas Värld Guldknappen - Prisutdelning

Martinas modehistoria 
Lyssna på Damernas Världs chefredaktör Martina Bonnier som berättar om mode och modets spännande historia. (Ingår i guldbiljett)

Masterclass med Lancome & Schwarzkopf
Beauty masterclass med topp-makeupartisten Henrik Steen från Lancome som bjuder på tips vid 3 tillfällen.
Schwarzkopfs toppstylist visar de senaste trenderna inom hårstyling. (Ingår i guldbiljett)

Modefotografering
Följ med bakom kulisserna på en riktig modeplåtning! Damernas Värld kommer att hålla i en modefotografering under dagen i foajén. Resultatet ser du i Damernas Värld under hösten. 

Modevisning kl 12
Missa inte modevisningen som inleder dagen och som ger dig de tre starkaste trenderna från höstens kollektioner. (Ingår endast i guldbiljett och kan köpas till separat)

Prosecco bar
Njut av ett välförtjänt glas prosecco i vår bar under dagen! Givetvis finns även alkoholfria alternativ. (Valfritt glas ingår i guldbiljett)

Partner village med shops
Träffa våra partners i montrar i foajén! På våra partners egna sidor här på sajten hittar du mer information alla aktiviteter och erbjudanden som du får ta del av under dagen.

Workshops - Styling/Fashion/Beauty
I alla montrar pågår olika workshops under hela dagen. Här får du ta del av stylingtips som avslöjar nyckelplaggen i höst, ”Mini-talks” med korta och innehållssrika intervjuer med profiler och våra partners och mycket annat. Ett detaljerat program kommer att finnas tillgängligt här på sajten, så du kan planera din dag. 

 

 

Bonnier Tidskrifter använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Bonnier Tidskrifter. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Bonnier Tidskrifter samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.