Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
Utemagasinet
Plats
FriluftsByn
Datum
10 - 12 september 2021
Tid
07:00 - 14:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Möte med branschen

Passa på att träffa Sveriges främsta leverantörer av Outdoor-prylar och de bästa experterna från branschen.

Under helgen får du inte bara möjligheten att testa på nya aktiviteter och lära känna andra likasinnande som brinner för sina utomhusintressen. Du får också hänga med experter från branschen, de som verkligen vet vilken vinkel bladet ska ha på paddeln för att ligga bäst i vattnet, hur tältet slås upp i full orkan, hur du gör upp eld i alla väderlekar, vilka växter och svampar som går bra att äta eller så är kanske är det du som delar med dig av ditt bästa UTE-hack i värmen kring aftonens varma lägereld.

Hos våra många partners hittar du allt som behövs för äventyr, utmaningar eller avkoppling utomhus. Du får du låna, klämma och känna på de senaste produkterna. På plats i FriluftsByn finns expertis som kan hjälpa dig att hitta prylarna just för dig.

 

 

Story House Egmont använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Story House Egmont. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Story House Egmont samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.