Invajo - Events tool Skapa event gratis
Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
Spel i Väst
Plats
N3
Datum
23 november 2019
Tid
09:00 - 18:00

Praktisk information

Hur går det till?
Vi spelar Everybody Dies, inspirerat av tv-serien Game of Thrones och böckerna som ligger till grund. Spelet är designat av Becky Ladley med anpassningar gjorda av Gothenburg Megagames och Spel i Väst.

Själva spelet spelas under 6 mycket hektiska timmar. Reglerna skickas ut i förväg. Vi börjar dagen med en ordentlig genomgång av reglerna för varje funktion (till exempel Lord och Maester) tillsammans med den spelledare som har hand om just den funktionen. Vi avslutar hela dagen med en gemensam genomgång lag för lag för att försöka få ett grepp om vad som faktiskt hände. Spelet pågår 10-12 rundor. Den exakta slutrundan är okänt för spelarna för att undvika så kallad ”last turn madness”. Efter det kör vi frivilligt efter-häng i lokalen, och för dem som vill så fortsätter kvällen med middag på Harrys där alla historier om vad som egentligen hände delas. 

Erfarenhet
Du som spelare behöver inte ha sett tv-serien eller spelat andra megagames för att ha en bra upplevelse. Eftersom spelet bygger på spelarinteraktion och en framväxande story (och inte kunskap, optimering eller erfarenhet) så har du egentligen ingen fördel av att ha spelat innan.

Du behöver inte heller anmäla ett helt lag för att kunna spela. Vi som arrangör lovar en bra spelupplevelse och en plats i ett kul lag även om du anmäler dig ensam. Du kommer att träffa en massa bra människor som också är där för att ha kul.

Språk
Vi spelar spelet på svenska, men reglerna och allt spelmaterial är på engelska. Att du läser reglerna i förväg är en förutsättning för att du ska kunna spela.

 

Mat
Ta med något att äta! Finns mickro i lokalen!


Lokal
Vi spelar i N3s lokaler i Trollhättan. Du kommer lättast dit med buss buss 21 eller en liten promenad från tågstationen. Om du kör bil finns det fri parkering precis utanför dörren. För dig som kommer långväga och behöver övernatta ligger flera hotell i centrum, ca 15 minuters promenad från N3.

default
Spel i Väst använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Spel i Väst. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Spel i Väst samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.