Invajo - Events tool Get people together
Detta event har redan ägt rum!

Urban Nightmare: State of Chaos

Arrangör
Gothenburg Megagames / Strategibolaget 400 AB
Plats
Lin Education
Datum
24 november 2018
Tid
09:30 - 17:30
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00
Klädsel
Tematisk klädsel är frivillig. Tänk Battlestar Galactica.
Åldersgräns
18

Praktisk information

Hur går det till?
Vi spelar Urban Nightmare: State of Chaos (standard rules with modifications)

Själva spelet spelas under 6 mycket hektiska timmar. Reglerna skickas ut två veckor i förväg. Vi börjar dagen med en ordentlig genomgång av reglerna för varje funktion (till exempel council och map) tillsammans med den spelledare som har hand om just den funktionen. Vi avslutar hela dagen med en gemensam genomgång lag för lag för att försöka få ett grepp om vad som faktiskt hände. Spelet pågår 10-12 rundor. Den exakta slutrundan är okänt för spelarna för att undvika så kallad ”last turn madness”. Efter det kör vi frivilligt efter-häng i lokalen, beställer lite mat och snackar om spelet. Vi rekommenderar verkligen att stanna kvar en stund - våra spelare är väldigt trevliga och du får höra alla galna historier från spelet.

Erfarenhet
Du som spelare behöver inte ha spelat Urban Nightmare eller andra megagames för att ha en bra upplevelse. Eftersom spelet bygger på spelarinteraktion och en framväxande story (och inte kunskap, optimering eller erfarenhet) så har du egentligen ingen fördel av att ha spelat innan.

Du behöver inte heller anmäla ett helt lag för att kunna spela. Vi som arrangör lovar en bra spelupplevelse och en plats i ett kul lag även om du anmäler dig ensam. Du kommer att träffa en massa bra människor som också är där för att ha kul.

Språk
Vi spelar spelet på svenska, men reglerna är på engelska. Att du läser reglerna i förväg är en förutsättning för att du ska kunna spela.

Lokal
Vi spelar i Lin Educations fantastiska lokaler på Lindholmen. Du kommer lättast dit med buss 16 (hållplats Lindholmen) eller med Älvsnabben från Stenpiren till Lindholmen (går varje halvtimme på helger). Om du kör bil finns det betal-parkering precis utanför dörren. För dig som kommer långväga och behöver övernatta ligger Clarion Blue Riverside endast någon minuts promenad från Lin Education.
Strategibolaget 400 AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Strategibolaget 400 AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Strategibolaget 400 AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.