Get people together
Detta event har redan ägt rum!

Hälsosnack Live 20 oktober 2019

Arrangör
Hälsosamma Möten
Plats
Säby Säteri
Datum
20 oktober 2019
Tid
09:00 - 15:30
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00
Klädsel
Mjuka, bekväma kläder. Ta gärna med din egen yogamatta och meditationskudde.

Medverkande

Morgonmeditation "Kirtan Kriya"

Lotta Lagerqvist och Victoria Carinci är funktionsmedicinska hälsocoacher, yogalärare och (snart) personliga tränare som tillsammans driver podcasten Hälsosnack med Lotta och Victoria med syfte att inspirera till ett hälsosammare och härligare liv. Lotta och Victoria hälsocoachar klienter och sprider även hälsoinspiration genom sina webbkurser. Victoria har skrivit boken Clean Reset - tre effektiva steg till din läkande kost, och det är maten från boken som vi kommer att få njuta av till dagens lunch. Läs mer om Lotta och Victoria på Vitalista.se.  

Programmera för framgång

Karin Tydén, en av Europas vassaste Mind Hackers och som jobbat med tusentals klienter över hela världen, hjälper dig att förstå hur ditt undermedvetna fungerar och hur du med enkla justeringar kan kliva in i din fulla potential. Mind Hacking är det absolut senaste inom coaching, hypnos och mental träning. Läs mer om Karin Tydén på karintyden.se

Vägen till hormonell hälsa

Mia Lundin är hormonexpert med specialistkompetens från USA. Mia bringar klarhet i varför vi mår som vi mår under förklimakteriet, klimakteriet men också vid PMS och PCOS. Mia lär oss hur vi kan ta ett helhetsgrepp om våra kvinnliga hormoner för att surfa skönare genom livets faser. Mia är grundare av kvinnokliniken HerCare. Läs mer om Mia Lundin och hennes klinik HerCare på hercare.se

Mantrakonsert 

Annki Warberg-Landahl och Klas Landahl är passionerade och erfarna yogalärare och musiker som brinner för att leva och sprida yogians kraftfulla tekniker. De driver Stockholm Kundaliniyogacenter, är Teacher Trainers på Kundaliniyogalärarutbildningen och håller flera uppskattade och inspirerande retreats och yogaresor varje år. De har släppt flera skivor med yogisk musik och sprider sångglädje både i Stockholm och på festivaler runt om i Sverige och Europa. Läs mer på Stockholm Kundaliniyogacenter.

Clean Reset

Vad är rätt mat för just dig? Clean Reset är en smart metod för att ta reda på hur du mår av maten du äter och för att prova ut din egen antiinflammatoriska kosthållning med mat som stöttar välmåendet, lugnar immunförsvaret och hjälper just din kropp att läka. Victoria Carinci och Lotta Lagerqvist berättar under lunchen mer om hur du själv kan använda dig av metoden, samtidigt som vi njuter av all den goda, näringsrika och boostande Clean Reset-maten. Mer om Clean Reset hittar du här.

Konfrencier

Annika Norlén är dagens energiknippe och glädjespridare till konfrencier. Hon driver Hälsosamma Möten som skapar, utvecklar och genomför möten och event med en hälsosam inriktning. Läs mer om Annika Norlén på halsosammamoten.se.

default
Idéhuset Anno 1969 AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Idéhuset Anno 1969 AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Idéhuset Anno 1969 AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.