Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

Att leda i stress - Som stressad ledare?

Talare

tinnaberglundcirkel.png  

Tinna Berglund

Coach/ Hälsopedagog på Linkura

Tinna har över 20 års erfarenhet av att arbeta med hälso- och stressproblematik både på individ och gruppnivå. Tinna berättar om sina erfarenheter och hur livsstilen påverkar hälsa och prestation. På ett enkelt pedagogoskt sätt förmedla hur man kan leva sunt i en vardag där jobb och privatliv ibland går i 180 kilometer i timmen. 

mariaerikssoncirkel.png

Maria Eriksson

Coach/Hälsopedagog på Linkura

Maria är utbildad folkhälsopedagog och har lång erfarenhet av att arbeta som coach och föreläsare. 

Det ska inte vara krångligt att leva hälsosamt. Små justeringar i vardagen, ökad vardagsrörelse, regelbunden motion och minskad stress tar mindre tid än du kanske tror och behöver inte kosta särskilt mycket men kan göra stor skillnad både för dig och din omgivning.

Linkura AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Linkura AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Linkura AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.