Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
Utemagasinet
Plats
FriluftsByn
Datum
10 - 12 september 2021
Tid
07:00 - 14:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Ta dig till Utefest

Buss till FriluftsByn

Pga Covid har Y-Buss för tillfället pausat sin verksamhet och trafikerar tyvärr inte linjen till Docksta Marina. Vår information från Y-Buss är att de preliminärt räknar med att börja trafikera linjen med start i början av September. Så fort vi vet när det blir bokningsbart meddelar vi det här. Det går också bra att själv ta kontakt med Y-Buss för att hålla sig uppdaterad (0771-33 44 44).

Y-buss är inte sammankopplat med Utefest utan är en sjävstående aktör. Vi hoppas att de kan återuppta sin verksamhet för att underlätta resor upp till Friluftsbyn/Docksta Marina.

Vanligtvis tar du dig enkelt och billigt till FriluftsByn från Stockholm och mellanliggande stopp längst Norrlandskusten. Du kan även kliva på i Umeå. Hållplatsen du stiger av på heter Docksta Marina och ligger bara 2 kilometer från FriluftsByn. Från Stockholm avgår (i normalt fall) fyra bussar dagligen norrut till FriluftsByn – kliv på morgonbussen och börja äventyret vid lunch. Äventyren är närmre än du tror.

Gå gärna med i gruppen UTEFESTARNA på Facebook – där kan man erbjuda eller söka efter skjuts. 

Köp bussbiljett: https://www.ybuss.se/

Promenad:Promenad Docksta Marina - FriluftsByn
Docksta Marina – FriluftsByn >> Följ skyltar ”FriluftsByn” från E4. Skyltning finns både söder och norr om Docksta.
FriluftsByn på Google Maps https://www.google.se/maps/place/FriluftsByn

 

 

Story House Egmont använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Story House Egmont. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Story House Egmont samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.