Invajo - Events tool

Utbildning i fundraising, filantropi och resursmobilisering (Stockholm)

Arrangör
Brakeley Nordic
Plats
Konferenslokal i Stockholm (adress delges deltagarna i god tid innan utbildningen börjar)
Datum
11 - 12 november 2021
Tid
09:00 - 13:00

Sagt om utbildningen

Så här har tidigare deltagare sagt om utbildningen:

”Utbildningen gav en bra helhetsbild om hur arbetet med stora gåvor ser ut. Den innehöll mycket inspiration och exempel på vad som fungerat bra för olika typer av organisationer. Det var också nyttigt att möta andra deltagare som jobbar med samma frågor och utbyta erfarenheter. Allt detta har stärkt mig i min roll som fundraiser.”
Patrik Malmunger, f.d. fundraiser Scenkonstmuseet och nuvarande chef för externa relationer St. Eriks Ögonsjukhus (Sverige)

”Uddannelselederne var både kyndige og inspirerende! Det er et stort plus, at de selv har arbejdet med fundraising. Uddannelsen gav mig en masse inspiration og ideer til, hvordan vi kan udvikle vores måde at arbejde med major gifts på. Sidst men ikke mindst får man et godt netværk fra at deltage i uddannelsen.”
Bettina Jespersen, Head of Development Office Aarhus universitetshospital (Danmark)

”Utbildningsledarna var mycket professionella och de skapade en vänlig atmosfär som ökade motivationen och uppmärksamhet på ett bra sätt. Kursinnenhållet var utmärkt: fullt av fakta och exempel på insamlingsfall. Jag har nu verktygen för att skapa den struktur som behövs för att utveckla vår stiftelses organisations­struktur och insamling av stora gåvor."
Susanne Kvist, projektansvarig Stiftelsen Henrik Superman (Sverige)

”Kurset var inspirerende og veldig nyttig i møte med å utvikle organisasjonen vår for vekst. Foredragsholderne ved Brakeley var profesjonelle og skapte en god atmosfære for læring og prosesser. Anbefales.”
Bjarte Tonheim, daglig leder YWAM Medical ships (Norge)

Brakeley Nordic AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Brakeley Nordic AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Brakeley Nordic AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.