Invajo - Events tool
Arrangör
Allt i Hemmet

Så blir du inredningstylist

FORTSÄTTNINGSKURS 

BOKA HÄR

Så blir du inredningsstylist vänder sig till dig som brinner för inredning och drömmer om att kunna förvandla ditt stora intresse till din nya karriär. Du har grundläggande inredningskunskaper i färgkomposition, designhistoria, material och möblering motsvarande vår grundkurs Så inreder du hemma eller liknande, och har som mål att jobba som inredningsstylist på hel- eller deltid.

Vid avslutad kurs har du inte bara lärt dig mer om vad det innebär att jobba som stylist, vilka karriärmöjligheter du har och hur du tar dig an dina uppdrag – steg för steg. Du får även massor av inredningskunskap, koll på de senaste trenderna och en verktygslåda full av praktisk kunskap, nya kontakter och massor av pepp.

Det här är kursen varje blivande inredningsstylist inte vill vara utan!

Så här tyckte tidigare kursdeltagare:
”Helt perfekt program”
”Har lärt mig jättemycket – kommer gå fler kurser!”
”Jag rekommenderar absolut den här kursen”
”Är så glad att jag anmälde mig”
”Två suveräna dagar!”
”Otroligt roligt och inspirerande”
”Ser redan fram emot nästa kurs”

Exempel ur kursinnehållet:
• Fördjupad inredningskunskap. Du får fördjupad kunskap om olika inredningsstilar och trender. Du lär dig sätta rätt tema, stil och känsla på dina uppdrag.
• Praktisk yrkeskunskap. Vi går igenom hela arbetsprocessen – steg för steg. Du lär dig göra behovsanalys, budget, offert och presentation för dina framtida uppdragsgivare.
• Kickstarta karriären. Du får kunskap om vilka karriärmöjligheter som finns inom stylistyrket samt vilka verktyg du behöver för att kunna arbeta professionellt som stylist.
• Digital marknadsföring. Så använder du Instagram som marknadsföringskanal. Lär dig knepen som verkligen ger resultat.
• Råd från etablerade proffs. Få inspiration och konkreta råd från inredare och stylister med mångårig erfarenhet.
                                
Fakta om kursen
Plats: Döbelnsgatan 73, Stockholm 
Datum: 22-23 september
Pris för prenumeranter: 3 995 kr 
Pris för icke prenumeranter: 4 495 kr 
Kursintyg till alla som genomför kursen

Kursledare och föreläsare:
Camilla Fürst, kursledare, inredare på Allt i Hemmet med 20 års yrkeserfarenhet
Therese Larsson, inredare och stylist för privatpersoner, företag och inredningsmagasin.
Helena Lyth, kreatör, art director, stylist och bloggare på Helenalyth.se. 2017 var Helena nominerad till Årets inredningsblogg av Elle decoration 

 

bildkurs.jpeg

Bonnier Magazines & Brands AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Bonnier Magazines & Brands AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Bonnier Magazines & Brands AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.