Invajo - Events tool
Arrangör
Sweden Fashion & Beauty Day
Plats
Stockholm Waterfront
Datum
13 augusti - 3 oktober 2018
Tid
2018-08-13 12:00 - 2018-10-03 19:00

Steamery

Steaming har länge varit en självklar del av modebranschen och ett förstahandsval för att fixa plagg vid modeplåtningar och backstage på modevisningar. Det är lätt att förstå varför. Steaming är effektivt, skonsamt och smidigt. Dessutom är det ganska kul. Det är helt enkelt för bra för att inte finnas tillgängligt för alla, oavsett om du är stylist eller dedikerad modeentusiast. 

Vi på Steamery vill att det ska vara lätt att ta hand om dina favoritplagg. Precis som skoaffärer alltid har erbjudit rätt verktyg för att ta hand om dina skor vill vi erbjuda rätt verktyg för att ta hand om dina kläder. 

                                   skarmavbild20170704kl154228.png

                           skarmavbild20170704kl154239.png

Den nya produktlinjen Black Label är utvecklad för att göra det ännu lättare att ta hand om sina kläder och de nya produkterna är både enkla att använda och lätta att underhålla. Både steamers och noppborttagare startar snabbt, levererar fina resultat och den mattsvarta gummifinishen samt de vävda textilsladdarna ger en premiumkänsla och ett sobert intryck.

Bonnier Magazines & Brands AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Bonnier Magazines & Brands AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Bonnier Magazines & Brands AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.