Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

Julens Event 6/12

Arrangör
Golden Circles Network
Plats
Online
Datum
6 december 2021
Tid
17:30 - 20:30
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00

Om Eva-Lotta Ryd

Inspiratör Eva-Lotta Ryd 

Eva-Lotta är certifierad funktionsmedicinsk terapeut, hormonterapeut och andningsinstruktör. Hon hjälper människor från när och fjärran med funktionsmedicinsk kost- och näringsoptimering, hormonhälsa och hälsotester, håller kurser online via virtuella klassrum och föreläser i hela Sverige. Hon brinner för kost, hälsa och vetenskap baserad på en holistisk evolutionär grund.

Funktionsmedicinen är ett medicinskt område som strävar efter att på vetenskaplig grund identifiera och behandla grundorsakerna till olika hälsoproblem.
Eva-Lotta har tidigare arbetat inom medicinteknik för cancerbehandlingar och sjukdomar i hjärnan på ett internationellt medicintekniskt företag inom neuroscience.

Mer om Eva-Lotta Ryd https://funktionsmed.se/om

 

16917248cbcd48538a8ccc04a03cc3f9.jpeg

M&M Sweden AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av M&M Sweden AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, M&M Sweden AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.