Invajo - Events tool Get people together

Hisingsminglet 2018

Quality Hotel 11
Maskingatan 11, Göteborg
Visa på karta
27 april 2018
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00
Arrangör
Arbetsförmedlingen Hisingen
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Quality Hotel 11
Datum
27 april 2018
Tid
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Expertpanel

Nina Jansdotter - karriärcoach och beteendevetare. Hon har skrivit en lång rad böcker inom personlig utveckling och kommunikation, inklusive ett par om hur man bygger varumärke via sociala medier. Nina brinner mycket för att nätverka både på och utanför nätet. 

Camilla Hane har en bakgrund inom sälj och projektledning, i kombination IT och människor. Camilla jobbar på Arbetsförmedlingen Direkt med digitala tjänster för arbetsgivare och vill bidra till att avdramatisera för småföretagare att komma igång med sin online närvaro och med digital rekrytering.

Vimentis Group AB är ett komplett försäljningsbolag som även har ett komplett tillväxtprogram för Start Ups och tillväxtföretag med fokus på naturlig tillväxt. Vimentis erbjuder dig ett kostnadsfritt säljverktyg för att du skall lyckas med dina affärer.

Framgångsrikt företag som genomfört och delar med sig av erfarenheterna från DigitalAkademin. Flora Manufaktur utvecklar, designar och säljer arbetskläder för tjejer där funktion, passform och mode möts.

"Slow fashion with long lasting design".