Invajo - Events tool

Utbildning i fundraising, filantropi och resursmobilisering (Stockholm)

Arrangör
Brakeley Nordic
Plats
Konferenslokal i Stockholm (adress delges deltagarna i god tid innan utbildningen börjar)
Datum
11 - 12 november 2021
Tid
09:00 - 13:00

John Kellys stipendium

2018 inrättades John Kellys stipendium. Vid varje utbildningstillfälle erbjuder vi en gratis plats till en deltagare som inte har möjlighet att betala anmälningsavgiften. Det kan t.ex. vara att personen ännu inte har ett jobb inom fundraising eller att personen arbetar för en mindre ideell verksamhet. John Kelly har arbetat med Brakeley i Norden ända sedan det allra första uppdraget och är fortfarande aktiv i verksamheten som senior adviser.

För att ansöka om stipendiet, skicka ett mail till Henric Nummi-Södergren på henric.sodergren@brakeley.se senast 26 september där du mycket kort (max en halv A4) beskriver varför du vill gå utbildningen.

 

croppedwebimage.jpgJohn Kelly

 

 

Brakeley Nordic AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Brakeley Nordic AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Brakeley Nordic AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.