Invajo - Events tool
Plats
Gasklockorna Gävle
Datum
14 september 2022
Tid
18:30 - 21:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Om Monika & Tobias

Monika är författaren, klimakterieaktivisten och träningsprofilen som har gjort klimakteriet till ett rykande hett(!) ämne. Sedan hennes första klimakteriebok, ”Stark genom klimakteriet” har hon utbildat tusentals kvinnor om sina egna kroppar och om vad som egentligen händer oss kvinnor mitt i livet.
2017 släppte hon sin första bok ”Yoga för dig som tränar” och i november 2018 publicerades bok nummer två: ”Stark genom klimakteriet”. Hennes senaste bok ”Stark 50+: hormoner, sömn, kost och träning” blev en bästsäljare och var nominerad till Årets Faktabok 2021. Kvinnohälsa och kvinnligt åldrande ligger Monika varmt om hjärtat och hon brinner för att sprida kunskap och medvetenhet om kvinnohälsa genom föreläsningar, utbildningar, seminarier och sociala medier.

 

Tobias är vår dansanta glädjespridare som inspirerar till träning, dans, skratt och att vara sann mot sig själv. När Tobias var åtta år bytte han fotboll mot dans och plötsligt hittade han hem i sig själv och en helt ny värld öppnade sig. Träningen går som en röd tråd genom hans liv, både yrkesmässigt och privat och är ett sätt att hålla sig både frisk, träffa vänner samt att det har öppnat nya dörrar i karriären. Du har väl inte missat Tobias som en av proffsdansarna i Lets Dance?
Denna kväll delar han med sig av sin historia med fokus på just träningsglädje.