Get people together
Plats
Grand
Datum
25 maj 2019
Tid
09:00 - 17:00
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00
Klädsel
Temaenlig klädsel är frivillig men uppmuntras
Åldersgräns
15

Praktisk information

Biljetter


BILJETTERNA SLÄPPTES 1 MARS KL 20.00

Tips är att ha alla lagmedlemars e-mail och mobilnummer (format +46 i ena rutan och 7360000 i den andra) redo

Du kommer att få förvarning om när biljetterna släpps med dag och klockslag. Då vi med känd efterfrågan gissar att trycket kommer vara ganska högt på platserna kan det vara en god idé att ha pratat ihop sig med hugade innan och klicka in när det är dags.

När du köper biljetter till ett lag så har du möjlighet att köpa till fler än dig själv. Detta gör att om du så önskar så kan du köpa upp till ett helt lag direkt, vilket passar ett kompisgäng. Oavsett vad du väljer att göra så lovar vi att vi kommer göra allt för att du skall få en så bra upplevelse som möjligt.

Boka tidigt och köp ett helt lags biljetter för rabatterat pris, 300 kronor per biljett! Från och med 1 april så höjer vi till ordinarie pris 350 kronor per biljett.

Biljetten är personlig, men kontakta oss ifall du vill överlåta den till en annan person.

Återköp är möjligt fram till 7 dagar före eventet. Du betalar då 20 kronor i transaktionsavgift för bokningen.

Vi vill så klart att ni bokar tidigt för att vi ska kunna planera på bästa sätt. 

Vi arrangörer tar oss friheten att eventuellt släppa fler platser vilket gör att fler lagmedlemmar kan tillkomma till ditt lag.

Avbokningsregler etc kommer att finns tillgängligt på bokningssidan.

Vi har en åldersgräns på 15 år för detta spel.

Tider

Eventet börjar 09.00 och väntar inte på någon. Var gärna där 08.30 och prata ihop er.

Det finns ingen precis slut tid. Världen kanske går under kl 11.37, vem vet, eller så bryter vi någon gång mellan kl 15 och 17.

Häng gärna kvar till kl 18.00 och eftersnacka. Lite städhjälp är också alltid uppskattat.

Språk

Eventet kommer primärt att hållas på svenska. If you do not know Swedish but still is a bit flexible we are sure that your fellow mega gamers will include you in every way as long as you know English. The frame work/rules etc are also written in English.

Erfarenhet

Du som spelare behöver inte ha spelat Convergence eller andra megagames för att ha en bra upplevelse. Eftersom spelet bygger på spelarinteraktion och inte kunskap, optimering eller erfarenhet så har du egentligen ingen fördel av att ha spelat innan.

Du behöver inte heller anmäla ett helt lag för att kunna spela. Vi som arrangör lovar en bra spelupplevelse och en plats i ett kul lag även om du anmäler dig ensam. Du kommer att träffa en massa bra människor som också är där för att ha kul.

Vi spelar spelet på svenska, men reglerna är på engelska. Att du läser reglerna i förväg är en förutsättning för att du ska kunna spela (det är inte mycket eller komplicerade regler i Convergence). 

Klädsel

Vi uppmuntrar verkligen till att även i klädsel representera sitt lag. Det är inget krav men av erfarenhet får också spelare som sticker ut lättare att hitta spel plus att allas gemensamma upplevelse blir häftigare. Självklart är Du välkommen precis som Du är om utklädnad inte är Din grej.

Lokal

Lokalen vi kommer använda oss av är Grand som ligger på gångavstånd från Uppsala Centralstation.

grandhitta.png

Grand's egen film om hur man hittar till lokalen från stationen: