Invajo - Events tool

Vårens Event 22/3 med Channie & Solöga

Arrangör
Golden Circles Network
Plats
Online
Datum
22 mars 2021
Tid
17:30 - 20:30

Om Channie

Om Channie

  Channie hade redan tidigt, olika former av andliga upplevelser. I familjen var både hennes mamma och mormor mediala, men ingen av dem använde sina gåvor fullt ut. Dem pratade aldrig öppet om detta.
  Healing fascinerade henne tidigt. Redan innan hon hunnit bli tonåring, så hade hon gått nästan alla healingutbildningar som erbjöds och blev senare även lärare och huvudlärare för Sverige och till sist ambassadör för Jorden, för den healing hon arbetade med. Som vuxen hjälpte hon till att forska om denna healingform på KI (Karolinska Institutet) i Stockholm, med slående resultat.
  Hon fortsätter än idag att utbilda och vidareutveckla sig. Sedan många år tillbaka är hela världen hennes arbetsfält. Hon utbildar elever och lärare inom enormt många spirituellt andliga områden. Detta är hennes liv och hennes kall.  

 

image250121at073068.jpg

M&M Sweden AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av M&M Sweden AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, M&M Sweden AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.