Invajo - Events tool
Plats
Bryggeriet i Luleå
Datum
18 februari 2020
Tid
08:01 - 17:01
Bifogade dokument (1)

Seminariepass under session 3

På en skala från 1 till 10, hur bra är du på förändring?

verksamhetstrategi5010.jpg

Om jag frågar dig om du vill ha en kopp kaffe och du svarar nej. Vad vet jag då om vad du vill ha istället? Inte särskilt mycket. Du kanske vill ha ett glas vatten, men du kanske också hellre vill gå på en promenad. Vore det inte då märkligt om jag skulle fortsätta ställa detaljerade frågor om den där koppen kaffe som du inte vill ha? Ändå är det precis så vi gör alldeles för ofta när vi stöter på ett problem eller en utmaning i våra organisationer. Vi ägnar oändligt med tid åt att utforska detaljerad information om det som inte fungerar och det som vi ändå inte vill ha - istället för att direkt rikta vår uppmärksamhet mot det som fungerar och det vi vill ha istället (för problemet). Välkommen till en upplevelsebaserad workshop där du får lära dig ett av flera verktyg som kan hjälpa dig och dina medarbetare att snabbt byta fokus från problem till lösning och ta en genväg till förändring som skapar verkligt värde. Verktyget är något så enkelt som en skala från 1 till 10.

Teknisk nivå 1
Talare: Niklas Tiger, VD, Hi5

Stäng dörren för hackarna

natverksakerhet6905.jpg

Använder din organisation Office 365? Då är ni också anslutna till världens största katalogtjänst för användaridentiteter, Azure. Microsoft har verktyg som skyddar dig från attacker via Azure, men de kräver att du själv aktiverar dem. Under detta seminarium får du aktuell kunskap om hur Microsoft resonerar kring säker autentisering​ och vilka lösningar de har för att minska risken för exponering. Du får också guidning i vad du behöver ha koll på i din egen miljö och konkreta tips på hur du kan skydda din verksamhet från 99,9 procent av alla attacker.​

Teknisk nivå 3
Talare: Stefan Lundin, Konsultchef, Hi5

​​Mångfald gör verksamheten starkare

verksamhetstrategi5462.jpg

Mångfald och inkludering är inte bara vackra ord. Det är en förutsättning för att överleva som organisation. För att vara relevanta för våra kunder behöver vi förmågan att ständigt utmana våra tankesätt och utvecklas i takt med omvärlden. Då behöver vi medarbetare med olika bakgrund, erfarenheter och perspektiv. Hör HP berätta om hur de har jobbat strategiskt med mångfaldhetsfrågan för att bygga en hållbar och mer lönsam organisation, och vilken skillnad det gjort i vardagen för deras drygt 50 000 anställda.

Teknisk nivå 1
Talare: Daniel Antonsson, Commercial Channel Manager/Diversity Manager, HP

Lita inte på tur när det gäller din säkerhet

teknikutveckling4449.jpg

GDPR innebär att du behöver säkra både dina kunders och dina anställdas data på enheter som ditt företag inte alltid har kontroll över. Mobila enheter kan tappas, stjälas eller användas på fel sätt. Behov som tidigare prövades och löstes av en IT-avdelning fixar användaren nu själv. Data flyttas runt i olika molntjänster och exponerar företaget för risker. I detta seminariepass visar vi hur välbeprövade rutiner kan minska riskerna och ge dig bättre kontroll över din mobila data. Vi presenterar också ​vårt system som ger dig alla verktyg du behöver för att känna dig säker i framtiden.

Teknisk nivå 2
Talare: Håkan Juthberg, Business Manager, upKeeper Solutions AB