Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
Utemagasinet
Plats
FriluftsByn
Datum
10 - 12 september 2021
Tid
07:00 - 14:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Om Friluftsbyn

Det här är FriluftsByn

En hållbar balans av natur, gemenskap och kreativitet.
FriluftsByn är en passion baserat på naturupplevelser, gemenskap och kreativitet mitt i hjärtat av Höga Kusten. Här bland världsarvets höjdpunkter har vi under snart 10 år byggt upp den plats vi själva saknade. 

På området hittar du stugor, camping- och tältplatser men du kommer verkligen uppskatta hänget på vår innergård, de sköna sällskapsytorna och lägereldarna som du återvänder till efter en dag på äventyr. Eller så blir du kvar i FriluftsByn, bara kopplar av, jobbar undan eller umgås med likasinnade.

 

jerryengstromfriluftsbyn.jpg

default
Story House Egmont använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Story House Egmont. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Story House Egmont samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.