Invajo - Events tool
Arrangör
Sweden Fashion & Beauty Day
Plats
Stockholm Waterfront
Datum
13 augusti - 3 oktober 2018
Tid
2018-08-13 12:00 - 2018-10-03 19:00

EcoTools

Under Sweden Fashion & Beauty Day presenterar vi de senaste nyheterna som kommer göra din makeuprutin ännu grönare. Detta år firar EcoTools® 10 år genom att lansera en uppdaterad fräsch look med nydesignade handtag som ger ett ännu bättre grepp, samt en förpackning med detaljerade tutorials som gör att du kan skapa en vacker look från topp till tå. 

Kom förbi vår monter för att ta del av våra exklusiva nyheter och prata om grön skönhet med oss!

Look Beautiful. Live Beautifully®. EcoTools® grundades av systrarna Jen och Stacey med målet att skapa en kollektion av makeupborstar som inte bara var miljövänliga, men även stilfulla, prisvärda och av högsta kvalitet. Efter att ha undersökt olika återvunna material, förnybar bambu samt en miljövänlig tillverkningsprocess, grundades EcoTools år 2007.

EcoTools® samarbetar med ”The Girl Project”, en global icke-vinstgivande ­organisation som stödjer flickors rätt till utbildning. Varje gång du delar en berättelse om kvinnors rättigheter på sociala medier genom att använda hashtagen #MyTrueBeauty och tagga @EcoTools, donerar vi en dollar (1$) till The Girl Project.

              skarmavbild20170713kl093012.png
Cruelty Free
Vi älskar våra pälsklädda vänner! Våra produkter är certifierade av PETA vilket innebär att de är 100% Cruelty Free och veganska.

Återvunna Material
Vi anser att gamla saker kan få ett nytt syfte. Våra produkter är därför tillverkade av återvunnet aluminium och plast.

Träfritt
Våra förpackningar är tillverkade av 100% träfritt papper. Hur? Med hjälp av 20% bomull och 80% bambufibrer.

Förnybar Bambu
Handtagen på våra borstar är tillverkade av förnybar bambu, en av de snabbaste växande växterna på vår planet!

Perfecting Blender Applicator
PERFECTING BLENDER APPLICATOR är en svamp med bambuhandtag som gör det smidigt att applicera foundation och concealer runt ansiktets konturer. Svampen är designad med EcoTools unika EcoFoam® Teknologi, där materialet är tillverkat av 70% växtbaserat material (sockerrör).

Finishing Kabuki
FINISHING KABUKI är designad med otroligt mjuka strån som anpassar sig till ansiktets konturer gör att ge en jämn och naturlig finish. 

Precision Blush
PRECISION BLUSH är borsten du behöver för skapa de perfekta kindbenen. Designad med en unik rak skärning får du perfekt kontroll över din applicering.

Full Powder
FULL POWDER borsten har ett stort borsthuvud med tätt packade, silkesmjuka strån som fördelar puder jämnt och skapar den perfektam matta looken.
 
Ultimate Shade Duo
ULTIMATE SHADE DUO – två borstar som gör att du lätt kan applicera, bygga upp, och sudda ut ögonskugga för att få till den rätta färgen.

The Perfecting Blender Duo
PERFECTING BLENDER DUO och är utvecklad med EcoTools EcoFoam® Teknologi och kommer i två storlekar med olika fasthetsgrader för att skapa ett sammetslent, felfritt resultat. Large Base Blender skapar en lätt, byggbar täckning genom sin mjuka och följsamma design. Mini Detail Blender har en fastare design för en precis och detaljerad täckning.

 
ecotoolsmakeup.jpg
 

skarmavbild20170713kl093318.png

Bonnier Magazines & Brands AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Bonnier Magazines & Brands AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Bonnier Magazines & Brands AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.