Invajo - Events tool
Arrangör
Sweden Fashion & Beauty Day
Plats
Stockholm Waterfront
Datum
13 augusti - 3 oktober 2018
Tid
2018-08-13 12:00 - 2018-10-03 19:00

Nelly.com

 VILL DU JOBBA I MODEBRANCSHEN? VINN EN PRAKTIKPLATS PÅ NELLY.COM FÖR ATT STARTA DIN KARRIÄR!

Nelly.com är Nordens ledande e-handel för modemedvetna tjejer mellan 18-26 år med hundratusentals besökare på sajten varje dag. Drömmer du om att jobba med mode? Då ska du besöka oss under FAB Day för en unik möjlighet att få in en fot i ett av Sveriges största modebolag. Vi kommer under dagen tävla ut en praktikplats med möjlighet att få inblick i marknadsavdelningen, inköpsavdelningen samt fotostudion på vårt huvudkontor. Du kommer inte bara få mängder av bra kontakter utan en chans att prova på olika delar inom modebranschen för att se vad som passar dig bäst.

Självklart kommer vi även bjuda på en stor dos inspiration av höstens härligaste mode samt ett erbjudande du inte vill missa!

skarmavbild20170718kl173119.png

Bonnier Magazines & Brands AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Bonnier Magazines & Brands AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Bonnier Magazines & Brands AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.