Invajo - Events tool
Arrangör
Region Skåne
Plats
Malmö
Datum
16 - 17 september 2021
Tid
09:00 - 16:00

Boende

Clarion Hotel & Congress Malmö Live
85 meter över marken reser sig Clarion Hotel Malmö Live, ett nytt landmärke i stadssiluetten. En mötesplats långt utöver det vanliga både för stadsbor, besökare och konferensgäster. Med sitt perfekta läge intill Malmö Central och ett stenkast ifrån pulsen kring Lilla Torg bor du granne med kultur, nöjen, shopping, uteliv och parker. Dessutom har du fantastisk utsikt över samt närhet till Malmös egen strand, Ribersborg. Via Malmös Citytunnel når du även härliga Köpenhamn på enbart 35 minuter. Är du en vän av arkitektur och vill skåda både gammalt och nytt, hittar du både Malmöhus Slott och Turning Torso på gångavstånd från hotellet. Med kongresshallen som har plats för 1500 personer och över 20 st state-of-the-art mötesrum och en stor utställningshall, är detta Malmös ledande konferenscenter. Clarion Hotel & Congress Malmö Live har blockat rum för denna kongress. Du anger om du önskar ett rum här när du anmäler dig till kongressen. 

Pris för ett enkelrum är 1 335 kr ex moms (1 495 kr inkl moms)
Pris för ett dubbelrum är 1513 kr ex moms (1 695 kr inkl moms)


Comfort Hotel
Hotellet ligger centralt på gångavstånd ifrån Malmö Centralstation och innerstad. Här finns en Barception som erbjuder en bar, reception och en deli. Hotellet är en mix av en 1800-tals saluhall med svindlande takhöjd och har en modern inredning med rockkänsla. Comfort Hotel har blockat enkelrum och dubbelrum för denna kongress. Du anmäler om du önskar rum här samtidigt som du anmäler dig till kongressen. 

Pris för ett enkelrum är 1 067 kr ex moms (1 195 kr inkl moms)
Pris för ett dubbelrum är 1 245 ex moms (1 395 kr inkl moms)  
 

Du betalar ditt rum direkt till hotellet som du bor på. Frukost ingår i de ovanstående priserna.

Dreambag Event AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Dreambag Event AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Dreambag Event AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.