Invajo - Events tool
Arrangör
Sweden Fashion & Beauty Day
Plats
Stockholm Waterfront
Datum
21 oktober 2017
Tid
13:00 - 19:00

DAMERNAS VÄRLD GULDKNAPPEN

Det prestigefyllda priset Damernas Värld Guldknappen kommer också att delas ut under dagen. Guldknappen och Guldknappen accessoar kommer att delas ut framför stor publik i den stora foajén på Stockholm Waterfront.

– I 35 år har Damernas Värld delat ut Sveriges mest prestigefulla modepris Guldknappen, säger Martina Bonnier, chefredaktör på Damernas Värld. I år tyckte vi det var dags att förnya formen för prisutdelningen. I stället för den sedvanliga galan i augusti kommer den 36:e Guldknappen att delas ut inför den största publiken någonsin på Sweden Fashion & Beauty Day. Vi tycker det ska bli roligt att få dela ut priset under denna modefest med ny energi, publik och glädje.                                                         

                                                       

                                                     gkloggaguldknappen2013guld2.jpg

 

 

Bonnier Tidskrifter använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Bonnier Tidskrifter. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Bonnier Tidskrifter samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.